Atkins producten

Het grootste assortiment Atkins producten

Low Carb Club beschikt over het grootste assortiment Atkins producten in Nederland. Helaas heeft Atkins besloten om te stoppen met het Nederlandse assortiment. Maar niet getreurd: wij openen de deur naar de Amerikaanse Dr. Atkins! Met daarin lekkere dieetproducten die we in Nederland niet kennen. Ook vind je hier andere merken die een fijne vervanging bieden voor veel populaire producten van de Nederlandse Atkins. Voor elk eetmoment van de dag, van een maaltijd tot een tussendoortje, hebben wij daardoor een ruime keuze. Wij bieden jou graag de beste kans om jouw gewenste levensstijl tot een succes te maken.

Resultaat 1–20 van de 65 resultaten wordt getoond

Atkins USA – Endulge Peanut Butter candies

12,49
BESTELLEN

Atkins Chocolade USA – Endulge Chocolate Peanut candies

12,49
BESTELLEN

Atkins Chocolade USA – Endulge Chocolate Covered Almonds

12,49
BESTELLEN

Atkins Chocolade USA – Endulge Dark Chocolate Peppermint Patties

12,49
BESTELLEN

Atkins Chocolade USA – Endulge Peanut Butter Cups

12,49
BESTELLEN

Atkins Chocolade USA – Endulge Milk Chocolate Caramel Squares

12,49
BESTELLEN

Atkins Chocolade USA – Endulge Pecan Caramel Clusters

12,49
BESTELLEN

Atkins Repen USA – Endulge Chocolate Coconut

12,49
BESTELLEN

Atkins Repen USA – Endulge Nutty Fudge Brownie

12,49
BESTELLEN

Atkins Repen USA – Endulge Peanut Caramel Cluster

12,49
BESTELLEN

Atkins Repen USA – Endulge Caramel Nut Chew

12,49
BESTELLEN

Atkins Repen USA – Endulge Chocolate Caramel Mousse

12,49
BESTELLEN

Atkins Repen USA – Endulge Chocolate Chip Cheesecake

12,49

Atkins Repen USA – Endulge Strawberry Cheesecake

12,49
BESTELLEN

Atkins Repen USA – Endulge Dulce de Leche Cake [DATUM 29-04-2024]

11,24
BESTELLEN

Atkins Repen USA – Endulge Chocolate Caramel Fudge [DATUM 28-04-2024] OP=OP!

9,99
BESTELLEN

Atkins Shake USA – Creamy Vanilla – Ready to Drink

3,89
BESTELLEN

Atkins Shake USA – Milk Chocolate Delight – Ready to Drink

3,89
BESTELLEN

Atkins Shake USA – Creamy Chocolate Banana – Ready to Drink

3,89
BESTELLEN

Atkins Shake USA – Creamy Caramel – Ready to Drink

3,89
BESTELLEN

Alles over het Atkins dieet

Het Atkins dieet is het bekendste voorbeeld van een koolhydraatarm dieet. Binnen dit dieet is het de bedoeling om het aantal koolhydraten te beperken. Atkins producten bevatten daarom weinig koolhydraten, wat wordt aangevuld met juist veel eiwitten. Low Carb Club biedt jou graag de beste kans om het Atkins dieet tot een succes te maken. Met een combinatie van de producten van de Amerikaanse Atkins en de vele koolhydraatarme producten van andere merken ligt jouw nieuwe levensstijl binnen handbereik.

Dr. Robert Coleman Atkins

De Amerikaanse cardioloog Robert Coleman Atkins bestreed meer dan 40 jaar geleden zijn overgewicht met een koolhydraatarme leefwijze. Zijn bevindingen bundelde hij in het standaardwerk Dr. Atkins’ Diet Revolution. Zijn naam is sindsdien een synoniem voor koolhydraatarm eten. De producten die zijn naam dragen vinden gretig aftrek. Low Carb Club is er trots op veel keuze aan Dr. Atkins producten te bieden in de webshop. Hierdoor zijn populaire snacks in een koolhydraatarme variant makkelijk verkrijgbaar.

Low carb shakes en repen

Een koolhydraatarme levensstijl is met het grote assortiment Atkins producten geen uitdaging meer. Low Carb Club maakt het jou makkelijk door de Atkins producten in logische categorieën te sorteren. Bijvoorbeeld Atkins shakes en repen. Zo vind je eenvoudig jouw favoriete producten voor het ontbijt, lunch of tussendoor. Vooral Atkins chocolade is een populair als snack. Voor het avondeten neem je groenten met vlees of vis, zodat je eenvoudig aan de essentiële 6 eetmomenten per dag komt.

Gewichtsverlies met het Atkins dieet

Koolhydraatarme diëten zoals het Atkins dieet leiden tot gewichtsverlies. De essentie van het dieet is om minder koolhydraten, maar meer eiwitten te eten. En daarin de juiste balans voor jouw lichaam te vinden. Daarbij is het belangrijk om zes eetmomenten per dag te hebben, om zo de stofwisseling goed op gang te houden. Op deze pagina vertellen we je alles over:
- De vier fases van het Atkins dieet
- Voor wie is het Atkins dieet geschikt?
- De voordelen van het Atkins dieet
- Onze Atkins dieet producten

De vier fases van het Atkins dieet

Kenmerkend voor het Atkins dieet zijn de vier fases van het dieet. De eerste fase is het strengst. In deze fase eet je maximaal 20 gram koolhydraten per dag en begin je met afvallen. In de tweede fase bouw je de hoeveelheid koolhydraten langzaam op, totdat je de grens weet waarop je nog afvalt. Eenmaal op je streefgewicht, ga je in fase 3 de koolhydraten weer opbouwen om te ontdekken hoeveel koolhydraten je per dag kunt eten zonder aan te komen. Dit is jouw persoonlijke koolhydraten balans. Wanneer je die balans hebt gevonden, heb je de laatste fase van het Atkins dieet bereikt en weet je welke voeding jij nodig hebt om op gewicht te blijven en je goed te voelen.

Voor wie is het Atkins dieet geschikt?

Het volgen van het Atkins dieet is in basis geschikt voor iedereen. Natuurlijk zijn er contra-indicaties waarbij het beter is om überhaupt even geen dieet te volgen. Maar in alle andere gevallen is koolhydraatarm eten een goede keuze. Ook als je bijvoorbeeld diabetes type 2 hebt. De Atkins dieet producten hebben namelijk nauwelijks invloed op de bloedsuikerspiegel. Atkins biedt een verantwoord assortiment en is daarnaast gewoon hartstikke lekker!

De voordelen van het Atkins dieet

Het volgen van het Atkins dieet biedt verschillende voordelen, namelijk onder andere het creëren van een ketogene toestand, het stabiliseren van de bloedsuikerspiegel, meer vetverbranding en minder honger.

Voordeel 1: staat van ketose

Door minder koolhydraten te nuttigen binnen het Atkins dieet, kun je in ketose raken. Dit is de metabole toestand waarbij, in plaats van koolhydraten, jouw vetreserves als belangrijkste energiebron worden gebruikt. Dit zorgt voor vermindering van de vetopslag en verhoging van de vetverbranding.

Voordeel 2: Stabiliseren van de bloedsuikerspiegel

Koolhydraten worden in het spijsverteringskanaal afgebroken tot simpele suikers, zoals glucose. Vanuit daar komen ze in je bloedbaan en verhogen ze je bloedsuikerspiegel. Om een te hoog bloedsuikergehalte te voorkomen, komt je lichaam in actie door insuline aan te maken. Insuline is het hormoon dat er voor zorgt dat de bloedsuiker in je bloed in je lichaamscellen komt, om daar gebruikt te worden om energie uit te halen. Bij mensen met overgewicht kan er insulineresistentie ontstaan, waardoor dit systeem niet goed werkt. Je bloedsuikerspiegel wordt dan te hoog, wat niet gezond is. Na verloop van tijd kan dit zelfs leiden tot diabetes type 2. Het eten van koolhydraten zorgt voor een verhoging van de bloedsuikerspiegel. De eenvoudigste manier om de bloedsuikerspiegel te verlagen en stabieler te houden, is door minder koolhydraten te eten. Wanneer je minder dan 50 gram koolhydraten per dag eet, gaan de suikerlevels flink omlaag en wordt veel vet vrijgelaten. Dit kun je realiseren met het Atkins dieet.

Voordeel 3: Meer vetverbranding

Een koolhydraatarm dieet zoals het Atkins dieet is zeer effectief bij het verminderen van overgewicht. Overgewicht kan leiden tot gezondheidsrisico’s, zoals hart- en vaatziekten en diabetes. Een koolhydraatarm dieet zorgt voor meer vetverbranding. Dit zal na verloop van tijd leiden tot een verminderd gezondheidsrisico.

Voordeel 4: Minder honger

Vaak denken mensen die een dieet volgen dat honger hebben erbij hoort. Het is daarnaast één van de belangrijkste redenen om te stoppen met een dieet. Bij het Atkins dieet hoef je zeker geen honger te hebben. Doordat dit dieet veel eiwitten en vetten bevat, raak je sneller verzadigd. Dit zorgt voor een vermindering van de eetlust en de inname van minder koolhydraten.

Onze vervanging voor Nederlandse Atkins producten

Overtuigd van de voordelen? Low Carb Club voorziet jou graag van de lekkerste Atkins producten om van jouw dieet een succes te maken. Ondanks dat Atkins Nederlands stopt, blijft er bij ons een ruim assortiment Atkins producten beschikbaar: de Amerikaanse productlijn. Je herkent ze aan "USA" in de titel. Met populaire producten zoals de candies als verantwoord tussendoortje. Daarnaast zijn er voor de Nederlandse producten waarvan we afscheid moeten nemen inmiddels diverse uitstekende alternatieven beschikbaar. Bijvoorbeeld:

Atkins Wraps -> DeliNutri Wraps Medium
Atkins Broodmix -> DeliNutri Broodmix (het brood is wat compacter, maar de smaak is goed én het kan in de broodbakmachine)
Atkins Crispbread -> Filinchen Crispbread Knäckebröd
Atkins Shake Aardbei ready to drink -> Atkins USA Shake Aardbei
Atkins Shake Chocolade ready to drink -> Atkins USA Shake Milk Chocolate Delight
Atkins Endulge Chocolate Coconut repen -> Atkins USA Endulge Chocolate Coconut repen
Atkins Endulge Caramel Nougat repen ("Mars")-> Atkins USA Chocolate Caramel Mousse repen
Atkins Chocolate Chip Crisp repen -> Atkins USA Snack Chocolate Chip Crisp repen
Atkins Endulge Chocolate Break ("kitkat") -> DeliNutri Wafels Chocolate Break

De filosofie van Dr. Atkins

De producten van Dr. Atkins hebben als doel de gezondheid te verbeteren. Een gezond gewicht draagt daaraan bij. Met het nuttigen van Atkins producten is gewichtsverlies je beloning. Door het aantal koolhydraten in je eten te verminderen gaat het lichaam op zoek naar alternatieven. Hierdoor komt de vetverbranding komt op gang. Na een tijdje is het belangrijk de balans te vinden waarbij jij je prettig voelt en je tegelijkertijd niet aankomt. Dr. Atkins maakt in zijn dieet producten gebruik van polyolen (zoetstoffen). Daardoor bevat de inhoud van een verpakking vaak een zeer laag netto aantal koolhydraten. Daarmee wordt het makkelijk om wat lekkers te nemen zonder dat dit je bloedsuikerspiegel verstoort.

Meer informatie over Atkins producten

Wil je meer weten over de producten van Atkins of kom je er niet helemaal uit? Low Carb Club staat je als betrokken team graag bij met advies en tips. Bel naar Sandra via 085-4011330 of mail via het contactformulier.