Klantbeoordelingen:
 

Verzending pakket: € 5,95

 Vanaf € 75,00 gratis verzending
 

Kom je er niet uit?

Bel ons! +31(0)85 4011330
 

Snelle levering

Wij verzenden tot 23.00 uur
 

Webshop Keurmerk

Veilig en betrouwbaar

Atkins

Atkins dieet: verwennerij met heerlijke producten

Low Carb Club beschikt over het grootste assortiment Atkins producten in Nederland. Denk aan de bekende Atkins repen en Atkins shakes. Voor elk eetmoment van de dag, van een maaltijd tot een tussendoortje, hebben wij ruim keuze. Wij bieden jou graag de beste kans om het Atkins dieet tot een succes te maken.

van 93

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

van 93

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

De Amerikaanse cardioloog Robert Coleman Atkins bestreed meer dan 40 jaar geleden zijn overgewicht met een koolhydraatarme leefwijze. Zijn bevindingen bundelde hij in het standaardwerk Dr. Atkins’ Diet Revolution. Zijn naam is sindsdien een synoniem voor koolhydraatarm eten. De producten die zijn naam dragen vinden gretig aftrek. Low Carb Club is er trots op veel keuze te bieden in de webshop. Slechts een klein deel van het assortiment is in supermarkten en drogisten te vinden. Wij openen niet alleen de deur naar het Nederlandse assortiment. Ook de Amerikaanse Atkins dieet producten verkopen wij in onze webshop. Hierdoor zijn populaire snacks in een koolhydraatarme variant makkelijk verkrijgbaar.

Atkins dieet op elk moment van de dag

Het Atkins dieet volgen is met het grote assortiment aan producten geen uitdaging meer. Low Carb Club maakt het de klanten makkelijk door de producten voor het Atkins dieet in logische categorieën te sorteren. Bijvoorbeeld Atkins brood, repen en shakes. Zo vind je eenvoudig jouw favoriete producten voor het Atkins ontbijt, de lunch en het avondeten. Ook snacks ontbreken niet. Atkins Endulge staat voor heerlijke en verantwoorde tussendoortjes: populaire producten die je terugvindt in de categorie snacks. Hierin vind je bijvoorbeeld Atkins repen en Atkins chocolade die zorgen dat je naast ontbijt, lunch en avondeten aan de essentiële 6 eetmomenten per dag komt. Dit houdt de stofwisseling op gang. Endulge is een variatie op het Engelse werkwoord indulge, wat verwennen betekent. Een perfecte typering.

Atkins dieet met producten tegen scherpe prijzen

Low Carb Club heeft niet alleen het grootste assortiment Atkins producten, maar presenteert ook regelmatig een Atkins aanbieding. Zo verwennen wij onze vaste klanten en nieuwkomers. Schrijf je onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief zodat de nieuwste Atkins aanbieding je niet ontgaat.

Atkins dieet: de filosofie

Het Atkins dieet heeft als doel de gezondheid te verbeteren. Een gezond gewicht draagt daaraan bij. Gewichtsverlies is wel slechts een onderdeel van het totaalplaatje. Door het aantal koolhydraten in je eten te verminderen gaat het lichaam op zoek naar alternatieven. Vetverbranding komt op gang. Na een tijdje is het belangrijk de balans te vinden waarbij je je prettig voelt en je tegelijkertijd niet aankomt. Atkins maakt in zijn producten gebruik van polyolen (zoetstoffen). Daardoor bevat de inhoud van een verpakking vaak een zeer laag netto aantal koolhydraten. Daarmee wordt het makkelijk om wat lekkers te nemen zonder dat dit je bloedsuikerspiegel verstoort. Low Carb Club heeft aanbod in onder meer de volgende producten:


Wil je meer weten of kom je er niet helemaal uit? Low Carb Club staat je als betrokken team graag bij met advies en tips. Bel naar Sandra via 085-4011330 of mail via het contactformulier.