Spacer
 

 Vanaf € 60,00

GRATIS verzending
 

Kom je er niet uit?

Bel ons! +31(0)85 4011330
 

Snelle levering

Wij verzenden tot 23.00 uur
 

Webshop Keurmerk

Veilig en betrouwbaar

Atkins snacks

Atkins snacks voor een smakelijk tussendoortje

Atkins snacks maken het volgen van een koolhydraatarm dieet makkelijker én leuker. We weten allemaal dat verminderde inname van koolhydraten helpt bij het afvallen. Maar soms heb je gewoon zin in een lekkere, zoete snack. Geen nood: met onze heerlijke Atkins tussendoortjes is jouw lekkere trek op een verantwoorde manier weer snel gestild!

van 52

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

van 52

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Waarom kiezen voor Atkins snacks?

Het Atkins dieet is één van de meest bekende koolhydraatarme diëten die wereldwijd miljoenen mensen heeft geholpen om gewicht te verliezen. Het merk Atkins maakt heerlijke koolhydraatarme snacks en heeft een eigen lijn met producten die naadloos aansluiten als je het koolhydraatarme dieet volgt. Het meest bekend zijn de Atkins repen. Bij Low Carb Club heb je daarin een ruime keuze. Zo kun je, ook als je let op je koolhydraat inname, gewoon blijven genieten.

Atkins snacks uit Nederland en Amerika

Jouw favoriete Atkins snacks bestel je natuurlijk bij LowCarbClub. Hier vind je namelijk niet alleen de Nederlandse smaken, maar ook alle Amerikaanse Atkins producten. We zijn er trots op dat wij hierin het grootste aanbod van Nederland hebben. Keuze genoeg, dus! Niet alleen in repen, maar ook in overheerlijke chocolade producten. Wat dacht je van een koolhydraatarme variant van een kitkat of M&M’s? En van chocolade snoepjes of een mix van nootjes met chocolade? Ook handig: alle Atkins snacks die we aanbieden zijn individueel verpakt. Zo kun je ze eenvoudig overal met je mee naartoe nemen. Dat maakt het ook meteen makkelijker om de verleiding te weerstaan nog een tweede snack te snoepen en neem je precies de juiste hoeveelheid. Voor welke snack ga jij?