Klantbeoordelingen:
 

Verzending pakket: € 5,95

 Vanaf € 75,00 gratis verzending
 

Kom je er niet uit?

Bel ons! +31(0)85 4011330
 

Snelle levering

Wij verzenden tot 23.00 uur
 

Webshop Keurmerk

Veilig en betrouwbaar

Betaalmogelijkheden

iDEAL
Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om met iDEAL te betalen. Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen betalen. Je rekent af via het internet bankiersysteem van jouw eigen vertrouwde bank. Betalen met iDEAL is een samenwerkingsverband tussen de grootste banken van Nederland.
Belangrijkste kenmerken:

  • Kosteloos
  • Net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
  • Wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
  • Controle op de betaling

Wij kunnen jouw betaling vrijwel direct zien, waardoor wij jouw bestelling sneller in behandeling kunnen nemen en aan onze inpakafdeling kunnen doorgeven.

Hoe werkt iDEAL?
Je plaatst een bestelling in onze webwinkel. Bij de keuze van de betaalwijze kies je voor iDEAL. Nadat je jouw bestelling heeft bevestigd, kom je op de beveiligde pagina. Je selecteert jouw bank. Vervolgens wordt je doorgeleid naar het internetbankieren van jouw eigen bank, waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je selecteert de rekening waarmee je wilt betalen en vult de juiste toegangscode in. Het bedrag wordt meteen van jouw rekening afgeschreven en wij worden vrijwel direct geïnformeerd dat je jouw bestelling hebt betaald. Daardoor kan jouw bestelling snel in behandeling worden genomen.

Mr. Cash
Onze klanten die in België wonen kunnen nu ook met Mr. Cash betalen. Mr. Cash is voor België het zelfde als iDEAL voor Nederland.

Creditcard

Heb je een creditcard tot je beschikking? Dan kun je ook hiermee jouw betaling in onze webshop voldoen. Wij accepteren Mastercard, Maestro en Visa. Net als bij het betalen met iDEAL worden wij vrijwel direct geïnformeerd dat je jouw bestelling heeft betaald, waardoor wij jouw bestelling snel in behandeling kunnen nemen en aan onze inpakafdeling kunnen doorgeven.

AfterPay
Koop nu en betaal over 14 dagen. AfterPay voert voor Low Carb Club het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij Low Carb Club betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 150.
Jouw bestelling nemen wij direct in behandeling en zullen wij doorgeven aan onze inpakafdeling.KLIK HIER voor de homepagina