Details
Cavalier Melkchocolade Praline tablet.
Super lekkere Belgische melkchocolade met een zachte pralinevulling. Een absolute aanrader!
Bevat geen toegevoegde suikers en is gezoet met Maltitol.
Inhoud: 85 gram.
i Bij een koolhydraatarm dieet tel je alleen de netto (verteerbare) koolhydraten. In dit product zitten ook koolhydraten die je niet mee moet tellen. Dit zijn zoetstoffen (polyolen) waar je lichaam niet of nauwelijks iets mee doet. Trek de polyolen daarom af van het totaal aantal koolhydraten in dit product. |
Rekensom voor 100 gram melkchocolade praline:
40,6 g totale koolhydraten - (minus) 32,1 g polyolen = 8,5 netto koolhydraten.
Æ Bevat per portie van 25 gram chocolade 2,1 gram netto koolhydraten.
Extra informatie
Artikelnummer | A4106 |
---|---|
Merk | Cavalier |
Inhoud | 85 g |
Geschikt voor | Koolhydraatarm dieet, Eiwitdieet |
Voedingswaarde per | 25 g (1 portie) |
Energie | 128,5 kcal |
Eiwitten | 1,73 g |
Netto koolhydraten | 2,12 g |
Totaal koolhydraten | 10,15 g |
- waarvan suikers | 1,78 g |
- waarvan polyolen | 8,03 g |
Vetten | 10,05 g |
- waarvan verzadigd | 5,58 g |
Vezels | 2,13 g |
Zout | 0,04 g |
Voedingswaarde per 100 g of 100 ml | Energie 514 kcal; Eiwitten 6,9 g; Koolhydraten 40,6 g, waarvan suiker 7,1 g, waarvan polyolen 32,1 g; Vetten 40,2 g, waarvan verzadigd 22,3 g; Vezels 8,5 g; Zout 0,16 g |
Ingrediënten | Zoetstof (maltitol*), volle melkpoeder, cacaoboter, cacaomassa, hazelnoten (9%), voedingsvezel (inuline), plantaardige vetten (palm, palmpit), emulgator (sojalecithine), natuurlijk aroma. Cacao 37% minimum. *Overmatig gebruik kan een laxatief effect hebben. Bevat van nature aanwezige suikers. |
Allergenen | Melk, Soja en Noten (Hazelnoten). Gemaakt in een bedrijf waar ook gluten (tarwe) en noten worden verwerkt. |
Disclaimer | De lijst van ingrediënten, voedingswaarden en allergenen wordt enkel ter indicatie meegedeeld. Deze is opgesteld op basis van informatie gegeven door de fabrikant / leverancier van dit product, op het moment van het inbrengen van de gegevens op de site. |