Klantbeoordelingen:
 

Verzending pakket: € 5,95

 Vanaf € 75,00 gratis verzending
 

Kom je er niet uit?

Bel ons! +31(0)85 4011330
 

Snelle levering

Wij verzenden tot 23.00 uur
 

Webshop Keurmerk

Veilig en betrouwbaar

Koolhydraatarme producten

Dieetproducten voor een koolhydraatarm dieet

Low Carb Club is een site voor iedereen die op een succesvolle manier iets aan zijn of haar gewicht wil doen. Steeds meer mensen zijn zich bewust van hun postuur. Men wil er "goed" uitzien en zich goed voelen. Toch is overgewicht iets waar veel mensen mee te maken hebben. Dit terwijl overgewicht veel gezondheidsrisico's met zich mee brengt en een enorme impact op iemands leven kan hebben, iets wat ik vanuit mijn vroegere werk als verpleegkundige veel in de praktijk heb gezien.

De keuze aan lekkere, maar niet even altijd gezonde, voedingsmiddelen is enorm groot. Dit maakt het voor veel mensen erg moeilijk om een gezond eetpatroon te volgen en af te vallen. Er zijn vele diëten op de markt, die vaak een jojo effect hebben, omdat ze niet lang vol te houden zijn. Ik heb zelf in het verleden diverse diëten geprobeerd en het jojo-effect ervaren. Een koolhydraatarm dieet is tegenwoordig wél goed vol te houden, omdat het gecombineerd kan worden met gezonde en toch lekkere koolhydraatarme producten en verse groenten. Dit wordt het Low Carb dieet genoemd en blijkt in de praktijk zeer effectief om af te vallen en een goede lifestyle om op gewicht te blijven. Zo kun je afvallen en toch lekker eten!

Het Atkins dieet is het eerste koolhydraatarme dieet

De ontdekker van het Low Carb dieet was Dr. Atkins met het Atkins dieet. Later kwam het South Beach dieet, en velen volgden. Maar de essentie is altijd een koolhydraatarm dieet. En dus het beperken van koolhydraten, wat ook wel een Low Carb dieet wordt genoemd. Eigenlijk niet eens een dieet maar een low carb manier van leven. Een makkelijker manier om je doel te bereiken is er niet. Geen kcal tellen, geen honger, en heel makkelijk in te passen in je dagelijkse leven. Hou je stipt aan de voorschriften en succes zal je beloning zijn. Het Atkins Low Carb dieet is in de vele jaren dat het bestaat net zo vaak verguisd als bejubeld. Maar het blijft toch het meest succesvolle dieet aller tijden. Geen modedieet, maar een dieet dat door de jaren heen steeds weer heel veel succesvolle aanhangers heeft. Dat wil toch wel wat zeggen. Natuurlijk moet je wat laten staan. Alles blijven eten en toch afvallen bestaat gewoon niet. Wonderpilletjes doen alleen een behoorlijke aanslag op je portemonnee, maar meer niet. Als je serieus wilt werken aan een slanke lijn en aan een gezonde manier van eten, dan is koolhydraatarm eten een geschikte lifestyle voor jou.

Afvallen met koolhydraatarme producten

Op deze site wordt uitvoerig uitleg gegeven over het koolhydraatarme dieet. Daarnaast is er een ruim assortiment met producten voor een koolhydraatarm dieet met betaalbare Atkins producten en koolhydraatarme producten van andere merken. Elk product is koolhydraatarm en past binnen alle low carb dieetsoorten zoals Atkins, Lowcarb, South Beach, het drukke damesdieet, Heller, Turbo Low Carb dieet enz. enz.

In onze webshop bieden we bijvoorbeeld snoep, koek en chocolade van De Bron: suikervrij en low carb,  Damhert producten: o.a. gezoet met Maltitol, de bekende Dreamfields low carb pasta's zoals Dreamfields Spaghetti, Dreamfields Rotini, Dreamfields Pasta Penne, Dreamfields Linguine en Dreamfields Elbows, GG Bran Crispbread crackers: de ongekend lekkere Scandinavian crackers met bijna geen koolhydraten, Sauzen, fruitspreads en pannenkoeksiropen van Walden Farms, heerlijke repen, shakes en tussendoortjes van AtkinsVerder lekkere koeken, cake, toast en croissants van de Italiaanse merk Ciao Carb en natuurlijk de eiwitrijke shakes, repen, smoothies en wafels van Dietimeal.

Om het je gemakkelijk te maken hebben we alle producten ingedeeld op eetmoment. Zo kun je eenvoudig de juiste producten vinden voor een koolhydraatarm ontbijt, lunch, diner of een tussendoortje.

Alle producten in de webshop zijn koolhydraatarm en daardoor geschikt voor het Atkins dieet, South Beach dieet en alle andere low carb dieten. Koolhydraatarme producten zijn niet alleen geschikt om af te vallen en op gewicht te blijven. Ze zijn ook zeer geschikt voor mensen met diabetes, darmklachten of andere gezondheidsproblemen waardoor ze de hun koolhydraten willen beperken. Ook zijn veel producten geschikt voor het eiwitdieet, proteinedieet, zonedieet, hellerdieet of Dr. Frank dieet.

Mis je nog iets in de webshop? Neem contact op via ons contactformulier. Dan kunnen wij kijken of we het door jou gevraagde product in het assortiment kunnen opnemen.

Low Carb Club


Bekijk onze koolhydraatarme producten