Keto crackers en toast

Een keto cracker als lunch, tussendoortje of start van je dag

Reguliere crackers uit de supermarkt bevatten vaak veel koolhydraten en soms zelfs onnodige suikers. De keto crackers en toast van Low Carb Club hebben allemaal een zeer lage hoeveelheid koolhydraten en passen daarom goed in een ketogeen dieet. Kies voor onze producten als start van je dag, als lunch, of eet ze als tussendoortje wanneer je trek hebt. Benieuwd welke ketovriendelijke producten er zijn en hoe je ze toepast in je dieet? Lees dan verder.

Resultaat 1–20 van de 21 resultaten wordt getoond

DeliNutri – Crackers Naturel

4,99 vanaf 3,89
BESTELLEN

DeliNutri – Crackers Zadenmix

4,99 vanaf 3,89
BESTELLEN

DeliNutri – Crackers Sesam

4,99 vanaf 3,89
BESTELLEN

DeliNutri – Crackers Zonnebloempit

4,99 vanaf 3,89
BESTELLEN

DeliNutri – Crackers Kaas

4,99 vanaf 3,89
BESTELLEN

DeliNutri – Cracottes Naturel

5,49 vanaf 4,79
BESTELLEN

DeliNutri – Matze Crackers Naturel

5,89
BESTELLEN

DeliNutri – Matze Crackers Kruiden [DATUM 23-12-2023]

5,29
BESTELLEN

DeliNutri – Beschuit Meerzaden

6,89 vanaf 5,89
BESTELLEN

DeliNutri – Toastjes Rozemarijn

10,99
BESTELLEN

Feeling OK – Toast Wit

7,99 vanaf 7,49
BESTELLEN

Feeling OK – Toast Oliezaden

7,99 vanaf 7,49
BESTELLEN

Feeling OK – Toast Tomato

7,99 vanaf 7,49
BESTELLEN

DeliNutri – Mini Toastjes Sesam

2,79
BESTELLEN

Feeling OK – Snacker mini Toastjes

2,49 vanaf 2,19
BESTELLEN

Feeling OK – Crosti mini Toastjes Naturel

2,49 vanaf 2,19
BESTELLEN

Feeling OK – Crosti mini Toastjes Kaas

2,49 vanaf 2,19
BESTELLEN

Feeling OK – Crosti mini Toastjes Olijf

2,49 vanaf 2,19
BESTELLEN

DeliNutri – Crackers Mix

9,49
BESTELLEN

Feeling OK – Snacker Crackers Tomaat Paprika

2,49 vanaf 2,19
BESTELLEN

Verschillende soorten

Een cracker is een makkelijke en snelle manier om aan je dag te beginnen. Met een keto cracker voldoet je ontbijt goed aan de richtlijnen van het keto dieet. Ook neem je ze gemakkelijk mee voor een lunch onderweg of op werk. Bij Low Carb Club vind je een breed assortiment aan crackers, toast en beschuit voor elke smaak. Kies bijvoorbeeld crackers met sesam, zonnebloempitten of een zadenmix voor een vezelrijke maaltijd. Ook zijn er crackers met kaas en andere toevoegingen. En wat denk je van hartige toast met de smaak van tomaat en oregano? Al deze varianten bevatten minder dan 3 gram koolhydraten per portie.

Bij Low Carb Club vind je meer geschikte producten voor het keto ontbijt of de lunch, zoals:

Vul je keto cracker aan met speciaal beleg en je hebt een volledig ketovriendelijk ontbijt of tussendoortje. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een ander soort beleg dat van nature weinig tot geen koolhydraten bevat en veel eiwitten. Denk dan bijvoorbeeld aan zuivel zoals kaas of een gekookt eitje. Eieren en zuivelproducten passen goed in een ketogeen dieet.

Over het keto dieet

Bij een ketogeen dieet of kortweg keto dieet eet je niet meer dan 30 gram koolhydraten per dag. Mensen volgen zo’n dieet bijvoorbeeld om af te vallen of beter in hun vel te zitten. Het wordt ook veel gebruikt als aanvulling op de behandeling bij chronische ziektes zoals diabetes.

De term keto komt van het woord ketose. Als je lang genoeg zo’n lage hoeveelheid koolhydraten eet, dan komt je lichaam in ketose. Dat zorgt ervoor dat je metabolisme overgaat van het verbranden van glucose naar het verbranden van vetten. Mede daarom is het een populaire methode om vet te verliezen. Maar ketogeen eten heeft volgens velen ook andere gezondheidsvoordelen zoals een verminderd hongergevoel, meer energie en minder last van een opgeblazen buik.

Heb je vragen?

Ben je benieuwd of keto bij jou past of wil je advies over onze producten en hoe je ze toepast? Ken je onze keto crackers al en vraag je je af wat je verder kunt nemen bij het ontbijt, de lunch of als tussendoortje? Bel dan met Sandra op nummer 085-4011330 of stuur een mailtje naar info@lowcarbclub.nl.