Spacer
 

 Vanaf € 60,00

GRATIS verzending
 

Kom je er niet uit?

Bel ons! +31(0)85 4011330
 

Snelle levering

Wij verzenden tot 23.00 uur
 

Webshop Keurmerk

Veilig en betrouwbaar

Koolhydraatarme producten

Dieet volhouden gaat perfect met koolhydraatarme producten

Die paar kilo’s teveel die je hebt, dat mag wel wat minder. Trouwens, nu je er over nadenkt, je wil het leven sowieso liever op een nieuwe manier benaderen. Begin vandaag nog! Een dieet volhouden is geen uitdaging met koolhydraatarme producten. Low Carb Club legt het graag aan je uit.

van 539

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

van 539

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Afvallen? Gebruik koolhydraatarme producten!

Vaak wordt het eten van te veel vetten geassocieerd met overgewicht. Dat is echter niet terecht. Een teveel aan koolhydraten is de boosdoener. Koolhydraten zijn een belangrijke energiebron voor het lichaam. Maar zoals met veel dingen in het leven, is overvloed niet goed. Een teveel aan koolhydraten wordt opgeslagen als lichaamsvet, met overgewicht als gevolg. Voor een gezond gewicht is het de kunst om de juiste hoeveelheid koolhydraten te eten. Het principe van het dieet is dan ook doseren. Het lichaam merkt al snel dat er te weinig koolhydraten zijn. Om dit te compenseren start de vetverbranding. En ga je afvallen. Een koolhydraatarm dieet volgen is vooral in de beginfase uitdagend, maar is met behulp van koolhydraatarme producten al snel goed te doen. Wat denk je bijvoorbeeld van koolhydraatarm brood? Of koolhydraatarme koekjes? Ideaal tijdens het afvallen en voor velen onmisbaar op weg naar een nieuwe levensstijl. 

Koolhydraatarme producten voor een perfecte balans

Als de kilo’s verdwijnen is het belangrijk om na verloop van tijd het aantal koolhydraten in het voedsel op te bouwen. Je hebt dan minder koolhydraatarme producten nodig en kunt steeds meer regulier eten en drinken nemen. Precies tot dat punt waarop je energie levels goed zijn, maar je niet meer over de bovengrens gaat die je laat aankomen: de koolhydraten balans. Low Carb Club helpt je die ultieme balans te vinden en te behouden. Een koolhydraatarm dieet volhouden is in deze fase veel aangenamer. Sterker nog, het “volhouden” verandert in een nieuwe lifestyle. Eentje waarvan je de vruchten plukt. Je voelt je dankzij koolhydraatarm eten energieker en opgewekter. Het volhouden is een routine die normaal aanvoelt.

Nieuwe lifestyle met koolhydraatarme producten

Een koolhydraatarm dieet volgen is met de juiste koolhydraatarme producten en recepten alles behalve een strafexpeditie. De producten uit de webshop bieden je een smakelijk alternatief voor reguliere voeding. Niet alleen bij het begin van het dieet, maar als je de balans gevonden hebt ook bij je nieuwe lifestyle. Producten zoals koolhydraatarme pasta en koolhydraatarme crackers zijn handig om de balans te behouden. Low Carb Club biedt als je daar behoefte aan hebt ook advies op maat. We zijn persoonlijk bereikbaar, via mail (via het contactformulier) of bel Sandra op 085-4011330. Het bereiken van de balans is een delicaat proces. Dan is het fijn om te weten dat je met vragen altijd terecht kan. Koolhydraatarm eten is gezond, lekker en er is zelfs ruimte voor smakelijke koolhydraatarme tussendoortjes. Je geeft je zelfvertrouwen een boost, je doorbreekt de vicieuze cirkel en voorkomt een jojo-effect. Op gewicht blijven en toch lekker eten is echt mogelijk. De producten in onze webshop bieden ruim voldoende afwisseling.