Klantbeoordelingen:
 

Verzending pakket: € 5,95

 Vanaf € 75,00 gratis verzending
 

Kom je er niet uit?

Bel ons! +31(0)85 4011330
 

Snelle levering

Wij verzenden tot 23.00 uur
 

Webshop Keurmerk

Veilig en betrouwbaar

Koolhydraatarm dieet

Dieet volhouden gaat perfect met koolhydraatarm eten

Die paar kilo’s teveel die je hebt, dat mag wel wat minder. Trouwens, nu je er over nadenkt, je wil het leven sowieso liever op een nieuwe manier benaderen. Begin vandaag nog! Een dieet volhouden is geen uitdaging met koolhydraatarm eten. Low Carb Club legt het graag aan je uit.

van 508

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

van 508

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Dieet volhouden? Volg een koolhydraatarm dieet!

Vaak wordt het eten van te veel vetten geassocieerd met overgewicht. Dat is echter niet terecht. Een teveel aan koolhydraten is de boosdoener. Koolhydraten zijn een belangrijke energiebron voor het lichaam. Maar zoals met veel dingen in het leven, is overvloed niet goed. Een teveel aan koolhydraten wordt opgeslagen als lichaamsvet, met overgewicht als gevolg. Voor een gezond gewicht is het de kunst om de juiste hoeveelheid koolhydraten te eten. Het principe van het dieet is dan ook doseren. Een koolhydraatarm dieet volhouden is vooral in de beginfase uitdagend, maar is al snel goed te doen en wordt voor velen een levensstijl. Eerst gaat het aantal koolhydraten dat je inneemt naar een minimaal punt. Je bent continu aan het rekenen om de grens te bewaken. Het lichaam merkt al snel dat er te weinig koolhydraten zijn. Om dit te compenseren start de vetverbranding. Je gewicht neemt snel af.

Dieet volhouden met perfecte balans

Als de kilo’s verdwijnen is het belangrijk om na verloop van tijd het aantal koolhydraten in het voedsel op te bouwen. Precies tot dat punt waarop je energie levels goed zijn, maar je niet meer over de bovengrens gaat die je laat aankomen: de koolhydraten balans. Low Carb Club helpt je die ultieme balans te vinden en te behouden. Een koolhydraatarm dieet volhouden is in deze fase veel aangenamer. Sterker nog, het “volhouden” verandert in een nieuwe lifestyle. Eentje waarvan je de vruchten plukt. Je voelt je dankzij een koolhydraatarm dieet energieker en opgewekter. Het volhouden is een routine die normaal aanvoelt.

Dieet volhouden met koolhydraatarme producten

Een koolhydraatarm dieet volhouden is met de juiste koolhydraatarme producten en recepten alles behalve een strafexpeditie. Low Carb Club biedt als je daar behoefte aan hebt ook advies op maat. We zijn persoonlijk bereikbaar, via mail (via het contactformulier) of bel Sandra op 085-4011330. Het bereiken van de balans is een delicaat proces. Dan is het fijn om te weten dat je met vragen altijd terecht kan. Koolhydraatarm eten is gezond, lekker en er is zelfs ruimte voor smakelijke koolhydraatarme tussendoortjes. Je geeft je zelfvertrouwen een boost, je doorbreekt de vicieuze cirkel en voorkomt een jojo-effect. Op gewicht blijven en toch lekker eten is echt mogelijk. De koolhydraatarme producten in onze webshop bieden ruim voldoende afwisseling.