Klantbeoordelingen:
 

Verzending pakket: € 5,95

 Vanaf € 75,00 gratis verzending
 

Kom je er niet uit?

Bel ons! +31(0)85 4011330
 

Snelle levering

Wij verzenden tot 23.00 uur
 

Webshop Keurmerk

Veilig en betrouwbaar

ATKINS producten

Atkins producten te koop bij Low Carb Club

Wanneer je bezig bent met koolhydraatarm eten dan kan je er bijna niet omheen: Atkins producten horen er bij. Dr. Robert Coleman Atkins was ruim 40 jaar geleden de grondlegger van het koolhydraatarme dieet. Hij heeft daarvoor een eigen productlijn op de markt gebracht met lekkere dieetproducten.

van 93

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

van 93

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Atkins producten bieden veel variatie

Of je nu op zoek bent naar een Atkins ontbijt, lunch, diner of tussendoortje, er zijn voor elk moment van de dag smakelijke Atkins producten verkrijgbaar. Zo zijn er de bekende Atkins shakes en repen in verschillende smaken. Maar, er is meer! Wat denk je bijvoorbeeld van Atkins crackers en brood? Of muesli en pasta? De meeste producten zijn kant en klaar, waardoor je ze gemakkelijk meeneemt voor onderweg, of naar je werk. Maar natuurlijk zijn ze ook gewoon handig voor thuis. Heb je toch zin om wat uitgebreider te koken? Dan maak je met de pasta penne een overheerlijke pastaschotel. Gevarieerd koolhydraatarm eten is met deze ruime keuze eenvoudig en lekker.

Atkins producten: Low Carb Club heeft het grootste assortiment van Nederland!

Wist je al dat er niet alleen een Nederlandse lijn met Atkins producten is, maar ook een Amerikaanse? Bij Low Carb Club hebben we ze allebei! De Amerikaanse productlijn bevat veel lekkere koolhydraatarme producten die we in Nederland niet kennen.  Er zijn veel meer smaken van de Atkins repen en shakes én er is koolhydraatarme chocolade. Zo wordt het volgen van het Atkins dieet een feestje.

Atkins producten bestellen bij Low Carb Club

Heb je een vraag over bestellen van Atkins producten in de webshop van Low Carb Club? Of over het Atkins dieet zelf? Neem dan gerust contact met ons op. Schroom dus niet en stel je vraag gerust. We helpen je graag! Je kunt een mailtje sturen naar Sandra via het contactformulier of bellen naar nummer 085-4011330.