Koolhydraatarme chips

Koolhydraatarme chips: lekker avondje voor de tv

Na een werkweek is weinig fijner dan lui op de bank ploffen met een zak chips en cola. Low Carb Club raadt je dan natuurlijk wel aan om voor koolhydraatarme chips en suikervrije cola te kiezen. Anders komt er van je dieet weinig terecht. Gelukkig hebben we een uitgebreid assortiment aan hartige snacks. Zo blijf je genieten tijdens het bingewatchen van je favoriete serie.

Toont alle 19 resultaten

DeliNutri – Chips Paprika

2,25
BESTELLEN

DeliNutri – Chips Tortitos Nacho Cheese

2,25
BESTELLEN

DeliNutri – Soja Balletjes Kaas

10,49
BESTELLEN

DeliNutri – Chips Sweet Chili

2,25
BESTELLEN

DeliNutri – Chips Tortitos Chicken

2,25
BESTELLEN

DeliNutri – Chips Tortitos Bacon

2,25
BESTELLEN

DeliNutri – Chips Roasted Chicken

2,25
BESTELLEN

DeliNutri – Chips Zipper BBQ

2,25
BESTELLEN

DeliNutri – Chips Zipper Sour Cream Cheddar

2,25
BESTELLEN

DeliNutri – Sojanootjes BBQ

13,49
BESTELLEN

DeliNutri – Chips BBQ

2,25
BESTELLEN

DeliNutri – Chips Cheese Onion

2,25
BESTELLEN

DeliNutri – Chips Cream Onion

2,25
BESTELLEN

DeliNutri – Cheese Bites

10,49
BESTELLEN

Feeling OK – Minigriss Dipstokjes Tomaat

2,49
BESTELLEN

Koolhydraatarme chips om van te genieten

Irritant is dat, als je partner op zijn gemak een zak chips leeg eet zonder een gram aan te komen. Hij of zij spoelt de lekkernijen weg met een flink glas bruisende suiker. Jij hoeft ondertussen echt niet op een houtje te bijten hoor. Low Carb Club heeft een groot assortiment aan koolhydraatarme chips en andere hartige snacks. Wij durven te wedden dat we zulke lekkere dingen hebben dat jouw partner snel in jouw schaaltje komt graaien. Zo kan iedereen genieten terwijl je favoriete serie over het scherm flitst. Als je bijkomt van een lange werkweek heb je geen zin meer om te piekeren over koolhydraatarm eten. Dan grijp je gewoon wat lekkers uit de keukenkast en begin je aan het weekend. Zo hoort het, en wij helpen je graag met de invulling.

Koolhydraatarme chips in allerlei smaken

Dus ga maar eens gauw het assortiment bekijken. Voor elke smaak hebben wij genoeg keuze. En dat voor alle fases van het koolhydraatarme dieet. Zo hebben we naturel chips en paprika chips. Ben je helemaal gek van tortilla chips? Wij hebben varianten in chicken en bacon. Ook allerlei krokante varianten zoals nootjes, balletjes en toastjes ontbreken niet. Prima geschikt om een kaasje op te leggen of lekkere kruidenboter op te smeren. Een koolhydraatarm dieet is perfect vol te houden met koolhydraatarme chips en andere opties. Heb je ergens vragen over, wil je twijfels wegnemen of kan je een steuntje in de rug goed gebruiken? Neem dan contact op met Sandra via 085-4011330 of stuur haar een bericht via de contactpagina. We helpen je graag bij het bereiken van lichamelijke balans.