Spacer
 

 Vanaf € 60,00

GRATIS verzending
 

Kom je er niet uit?

Bel ons! +31(0)85 4011330
 

Snelle levering

Wij verzenden tot 23.00 uur
 

Webshop Keurmerk

Veilig en betrouwbaar

Koolhydraatarm brood

Wat is koolhydraatarm brood?

Een lekkere boterham bij het ontbijt is iets wat je niet graag wil missen. Tijdens een koolhydraatarm dieet hoeft dat ook niet. Low Carb Club heeft een smakelijk alternatief met veel minder koolhydraten. Wat is koolhydraatarm brood? Op die vraag geven we graag antwoord.

van 34

  1. 1
  2. 2
  3. 3

van 34

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Hoeveel koolhydraten zitten er in koolhydraatarm brood?

Koolhydraatarm brood bevat aanzienlijk minder koolhydraten dan de bekende varianten. Een volkorenbrood bevat gemiddeld 40 gram koolhydraten per 100 gram. Dat is per boterham van 35 gram dus 14 gram. Veel te veel om te blijven eten als je kiest voor een koolhydraatarm dieet. Low Carb Club biedt je graag alternatieven. Wij hebben in ons assortiment broodvarianten waarin één sneetje slechts 0,4 tot 3,7 gram koolhydraten bevat. Tijdens je dieet zorgeloos van brood genieten? Dat kan! Afhankelijk van de fase van het dieet kan je zelf bepalen hoeveel koolhydraatarm brood je mag eten.

Koolhydraatarm brood bakken

Zelf een koolhydraatarm brood bakken doe je eenvoudig met de bakmixen uit onze webshop. Er is veel keuze, of je nu houdt van wit, bruin, of volkorenbrood. Het brood is geschikt voor een smakelijk koolhydraatarm ontbijt. Of om mee te nemen naar je werk voor een verantwoorde lunch. Low Carb Club heeft de volgende merken:

Voor alle bakmixen heb je een oven nodig. Een Atkins brood kan naar wens zelfs ook in een broodbakmachine worden bereidt. De bereidingswijze staat op de verpakking van de producten. Deze is echter niet altijd even duidelijk. Daarom hebben we bij Low Carb Club voor jou bij elk product een duidelijke bereidingswijze in de webshop gezet.

Waar kun je koolhydraatarm brood kopen?

Natuurlijk kun je een kant en klaar koolhydraatarm brood kopen in de supermarkt. Gemak dient immers de mens. Let dan wel altijd goed op de voedingswaarden. Een brood mag al koolhydraatarm worden genoemd als het 30 procent minder koolhydraten bevat dan regulier brood. Ook bij Low Carb Club hebben we een fijn assortiment met kant en klaar koolhydraatarm brood. Zelfs een croissantje ontbreekt niet. In het weekend mag je jezelf best een beetje extra verwennen. 

Vind je het lastig om een keuze te maken en wil je hulp? We zijn persoonlijk bereikbaar via het contactformulier. Of bel Sandra op 085-4011330.