Klantbeoordelingen:
 

Verzending pakket: € 5,95

 Vanaf € 75,00 gratis verzending
 

Kom je er niet uit?

Bel ons! +31(0)85 4011330
 

Snelle levering

Wij verzenden tot 22.00 uur
 

Webshop Keurmerk

Veilig en betrouwbaar

Brood

Koolhydraatarm brood kopen bij Low Carb Club

Is brood voor jou niet weg te denken uit het dagelijkse menu? Gelukkig hoeft dat niet. Er is tegenwoordig een ruime keuze met koolhydraatarm brood. Low Carb Club laat je graag de mogelijkheden zien.

van 19

  1. 1
  2. 2

van 19

  1. 1
  2. 2

Normaal volkorenbrood bevat gemiddeld 40 gram koolhydraten per 100 gram. Dat is per boterham (van 35 gram) 14 gram koolhydraten. Veel te veel dus als je koolhydraatarm wilt eten. Bij Low Carb Club hebben we daarom diverse broodvarianten waarmee een snee brood slechts 0,4 tot 3,7 gram koolhydraten bevat. Zo kan je ook tijdens je dieet zorgeloos van brood genieten.

Koolhydraatarm brood bakken

Zelf een koolhydraatarm brood bakken doe je eenvoudig met de bakmixen uit onze webshop. Er is veel keuze, of je nu houdt van wit, bruin, of volkorenbrood. Het brood is geschikt voor een smakelijk koolhydraatarm ontbijt. Of om mee te nemen naar je werk voor een verantwoorde lunch. Low Carb Club heeft de volgende merken:

Voor alle bakmixen heb je een oven nodig. Een Atkins brood kan naar wens zelfs ook in een broodbakmachine worden bereidt. De bereidingswijze staat op de verpakking van de producten. Deze is echter niet altijd even duidelijk. Daarom hebben we bij Low Carb Club voor jou bij elk product een duidelijke bereidingswijze in de webshop gezet.

Koolhydraatarm brood kopen

Natuurlijk kun je ook een kant en klaar koolhydraatarm brood kopen in de supermarkt. Gemak dient immers de mens. Let dan wel altijd goed op de voedingswaarden. Een brood mag al koolhydraatarm worden genoemd als het 30 procent minder koolhydraten bevat dan regulier brood. Ook bij Low Carb Club hebben we een leuk assortiment met kant en klaar koolhydraatarm brood. Zelfs een croissantje ontbreekt niet. Daarmee kun je jezelf bijvoorbeeld in het weekend extra verwennen.

Vind je het lastig om een keuze te maken en wil je hulp? We zijn persoonlijk bereikbaar via het contactformulier. Of bel Sandra op 085-4011330.