Spacer
 

 Vanaf € 60,00

GRATIS verzending
 

Kom je er niet uit?

Bel ons! +31(0)85 4011330
 

Snelle levering

Wij verzenden tot 23.00 uur
 

Webshop Keurmerk

Veilig en betrouwbaar

Koolhydraatarme snoep

Koolhydraatarm snoep geeft je tussendoortje smaak

Wie op dieet gaat begint met omlaag wijzende mondhoeken aan zijn missie om gewicht te reduceren en meer balans te bereiken in gezondheid. Nu mag ik niets meer, verzucht je tegen jezelf in de spiegel. Maar niets is minder waar. Met talloze koolhydraatarme varianten is diëten gewoon goed te doen. Zelfs een lekkernij als koolhydraatarm snoep ontbreekt niet.

van 65

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

van 65

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Koolhydraatarm snoep behoudt de focus

Suikervrij en koolhydraatarm snoep is niet alleen prettig voor de groeiende groep diabetes patiënten in ons land. Het is ook fijn voor mensen die bewust aan hun gewicht willen werken. In dat geval kan het best uitdagend zijn om aan een dieet te beginnen. Een koolhydraatarm tussendoortje is dan erg gewenst en nuttig. Je kan genieten van iets lekkers. Even smaak in de mond ervaren. Maar de gevolgen zijn niet meteen een klap voor het strakke schema waar je op zit. Dankzij de vele variaties in koolhydraatarm snoep is er tegenwoordig heel wat te kiezen. Bekende merken zoals Slimpie en De Bron heb je wellicht al eens in de winkel of de apotheek gezien. Het aanbod van Low Carb Club kent zijn weerga niet. Ons assortiment verbluft je met voor elke smaak een toepasselijk product.

Koolhydraatarm snoep waar je van smult

Koolhydraatarm snoep is er in heel veel vormen, want smaken verschillen. Waar de één zin heeft in spekkies gaat de ander liever voor Wine Gums of dropjes. Ook kan je kiezen voor menthol mint kauwgum voor een frisse adem. Wie tot zover deze pagina heeft gelezen verdient een lintje. Wij waren bij spekkies al enorm afgeleid. Dan hebben we de overheerlijke koolhydraatarme chocolade nog niet eens genoemd. Koolhydraatarm snoep is verantwoord en ook nog maar zelden helemaal volgepropt met vervelende kunstmatige kleurstoffen. Heb je toch vragen of wil je advies? Neem contact op met Sandra via 085-4011330 of stuur een bericht via het contactformulier.