Spacer
 

 Vanaf € 60,00

GRATIS verzending
 

Kom je er niet uit?

Bel ons! +31(0)85 4011330
 

Snelle levering

Wij verzenden tot 23.00 uur
 

Webshop Keurmerk

Veilig en betrouwbaar

Koolhydraatarm toetje

Koolhydraatarm toetje hoef je niet te laten staan

In je streven naar de perfecte balans voor je lichaam heb je tijdens een dieet soms het gevoel dat je veel moet laten. Het geliefde tussendoortje, de heerlijke boterham met kaas bij het ontbijt en ’s avonds na het eten het toetje waar je altijd zo naar uitkijkt. Maar dat hoeft helemaal niet het geval te zijn. Low Carb Club heeft een groot assortiment, waarin ook een koolhydraatarm toetje een prominente plaats inneemt.

van 39

  1. 1
  2. 2
  3. 3

van 39

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Koolhydraatarm toetje in vele smaken

Een koolhydraatarm dieet volhouden is echt niet zo’n grote uitdaging als je aanvankelijk denkt. Wie door het assortiment van Low Carb Club scrolt komt vanzelf heel veel variaties tegen. Je ontbijt, je lunch, je diner, het zijn eetmomenten om gewoon naar uit te blijven kijken. Een koolhydraatarm toetje maakt het aanbod compleet. Met een breed scala aan smaken kom je dagen in de week te kort om alles te proberen. Dus neem lekker van alles wat: chocolade pudding of vanille smaak. Kwark abrikoos of zalige tiramisu. Alle bekende smaakjes tref je in ons aanbod. Uiteraard hebben we ook een mix verpakking, zodat je van alles wat krijgt. Je haalt je favoriete smaak er zo uit, of je blijft eindeloos variëren.

Koolhydraatarm toetje in een handomdraai

Het gemak van een koolhydraatarm toetje is erg groot. Diverse producten in ons assortiment laten zich met grote snelheid bereiden. Water toevoegen, even schudden en je kan al genieten van iets lekkers. Ook zijn diverse producten beschikbaar in handige kant-en-klare cups. Koolhydraatarme muesli vinden wij eveneens een aanrader. Van diverse merken zoals Atkins, Konzelmann’s en Dietisnack hebben we smakelijke variaties. De meeste producten zijn vanaf fase 1 van het koolhydraatarm dieet te gebruiken. Heb je twijfels of zit je met vragen? Wij zijn niet alleen een goedgevulde webshop, maar ook een vraagbaak. Vul je vraag in op het contactformulier of pak de telefoon en bel naar 085-4011330. Low Carb Club houdt jou graag op koers.