Spacer
 

 Vanaf € 60,00

GRATIS verzending
 

Kom je er niet uit?

Bel ons! +31(0)85 4011330
 

Snelle levering

Wij verzenden tot 23.00 uur
 

Webshop Keurmerk

Veilig en betrouwbaar

Koolhydraatarme chocolade

Koolhydraatarme chocolade: volop heerlijke keuze

O help, ik ben op dieet maar ik kan echt geen dag zonder chocolade! Wat nu? Het antwoord geeft Low Carb Club heel simpel met koolhydraatarme chocolade. Een variant die net zo onmiskenbaar lekker smaakt als reguliere chocolade. Met onze uitgebreide assortiment spelen we in op een grote vraag naar deze lekkernij.

van 55

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

van 55

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Koolhydraatarme chocolade voor lekkerbekken

We eten met zijn allen nogal wat chocolade op een dag. Is het niet op brood dan zit er wel een reep in de tas als tussendoortje. Zit je uren ijverig te typen achter je bureau, met een fijn zoemende computer voor je, dan kan lekkere trek de kop opsteken. Een stukje chocolade kan je op dat moment een sterke impuls geven om de werkdag op geïnspireerde wijze te volbrengen. Met koolhydraatarme chocolade hoef je niet te vrezen voor desastreuze gevolgen voor je dieet regime. Je geniet van dezelfde smaaksensatie als altijd, maar je krijgt veel minder netto koolhydraten binnen.

Koolhydraatarme chocolade: let op de rekensom

Terwijl je geniet van overheerlijke Belgische chocolade moet je soms ook even rekenen. Bij een koolhydraatarm dieet tel je alleen de netto (verteerbare) koolhydraten. De koolhydraten die je niet meetelt zijn bijvoorbeeld zoetstoffen (polyolen) waar je lichaam niet of nauwelijks iets mee doet. Die polyolen mag je dus aftrekken van het totale aantal dat je aantreft in de koolhydraatarme chocolade. Low Carb Club vermeldt waar dit van toepassing is bij de producten de netto koolhydraten. Zo kan je goed geïnformeerd een bestelling plaatsen.

Koolhydraatarme chocolade: kan dat wel?

Het is heel goed mogelijk om koolhydraatarme chocolade te produceren die net zo lekker is als reguliere chocolade. Heb je toch twijfels of vragen over dit fijne tussendoortje? Neem dan gewoon even contact op met Sandra van Low Carb Club en zij vertelt je meer. Ze is te bereiken via het telefoonnummer 085-4011330 of stuur een bericht via het contactformulier.