Spacer
 

 Vanaf € 60,00

GRATIS verzending
 

Kom je er niet uit?

Bel ons! +31(0)85 4011330
 

Snelle levering

Wij verzenden tot 23.00 uur
 

Webshop Keurmerk

Veilig en betrouwbaar

Koolhydraatarme crackers

Koolhydraatarme crackers: een smakelijke broodvariant

Heb je de koolhydraatarme crackers van Low Carb Club al geproefd? Ze zijn super lekker en bieden een goede variatie op koolhydraatarm brood. Bovendien zijn ze in verschillende soorten verkrijgbaar, waardoor je een royale keuze hebt. We geven je er graag meer informatie over.

van 20

  1. 1
  2. 2

van 20

  1. 1
  2. 2

De eerste echte cracker ontstond in het jaar 1801. Toen nog wel koolhydraatrijk. Een bakker uit Massachusetts liet per ongeluk een beschuitje aanbranden in zijn steenoven. Het krakend geluid dat dit maakte inspireerde tot de naam cracker. Inmiddels zijn crackers niet meer weg te denken uit ons dagelijkse menu. Oók niet als je op dieet bent. Bij Low Carb Club hebben we daarom smakelijke koolhydraatarme crackers in het assortiment van diverse merken.

Koolhydraatarme crackers van Atkins

Atkins crackers zijn misschien wel de bekendste koolhydraatarme crackers. Zowel de luchtige soort (Atkins crispbread), als het gewone knäckebröd (Fibre crackers) vallen bij veel mensen in de smaak. Naast Atkins zijn er ook andere merken. Zo hebben we koolhydraatarme cracottes, zowel naturel als met chocolade. En ambachtelijke meerzaden crackers met zonnebloempitten, sesamzaad en kaas van de bakker.

Koolhydraatarme crackers voor elk moment van de dag

Beleg een cracker naar smaak met bijvoorbeeld light jam en je hebt een heerlijk koolhydraatarm ontbijt. Of verwen jezelf met een cracker gezond als koolhydraatarme lunch door ham, kaas, komkommer, tomaat en een eitje er op doen. Er zijn vele variaties mogelijk. En niet alleen als maaltijd. Ook als koolhydraatarm tussendoortje kun je er eentje nemen. De kaascrackers van de bakker en de chocolade cracottes zijn bovendien lekker om gewoon zo te eten.

Koolhydraatarme crackers zijn gemakkelijk en lekker

Het grote voordeel van crackers is dat ze kant en klaar zijn. Je neemt ze eenvoudig mee voor onderweg. Welke variant je kiest is een kwestie van persoonlijke smaak, maar bij Low Carb Club slaag je zeker. Want alle crackers passen uitstekend in een koolhydraatarm dieet. Heb je vragen of wil je tips? Neem dan contact op met Low Carb Club via het contactformulier. Of bel naar telefoonnummer 085-4011330.