Spacer
 

 Vanaf € 60,00

GRATIS verzending
 

Kom je er niet uit?

Bel ons! +31(0)85 4011330
 

Snelle levering

Wij verzenden tot 23.00 uur
 

Webshop Keurmerk

Veilig en betrouwbaar

Koolhydraatarme pasta

Koolhydraatarme pasta koop je bij Low Carb Club

Nederland is verzot op een goede pastamaaltijd. Carbonara of Bolognese, met spinazie of zalm, noem het maar op of we eten het. Minimaal een keer in de week, liefst vaker. Maar hoe doe je dat als je toegewijd bent aan koolhydraatarm eten? Een dieet kan onverbiddelijk zijn. Low Carb Club heeft gelukkig een rijk aanbod in koolhydraatarme pasta.

van 23

  1. 1
  2. 2

van 23

  1. 1
  2. 2

Koolhydraatarme pasta van gerenommeerde merken

Dankzij het uitgebreide assortiment van Low Carb Club is een koolhydraatarm dieet echt geen opgave. Voor alle denkbare maaltijden, of het nu om ontbijt, lunch of avondeten gaat, hebben wij een smakelijk alternatief. Zo ook voor de koolhydraatarme pasta. Als je je afvraagt waar je die kan kopen, hoef je niet verder te zoeken. Wij hebben aanbod van deze aansprekende merken:

Koolhydraatarme pasta smaakt lekker

Het is ook niet zo dat je met koolhydraatarme pasta gebonden bent aan slechts één variant. Dreamfields pasta is bijvoorbeeld verkrijgbaar als spaghetti (in verschillende verfijnde varianten), rotini, penne, elbows en lasagne bladeren. Nog even een lekkere koolhydraatarme pastasaus erbij en je hoeft je ogen alleen nog maar te sluiten om je in Italië te wanen. Genieten van koolhydraatarm eten maakt van het volgen van een dieet gewoon een dagelijkse routine. Een nieuwe levensstijl. Het is niet voor niets dat een van de merken de naam Ciao Carb heeft gekozen.

Koolhydraatarme pasta kopen

Het volgen van een dieet vergt discipline. Loopt op werk die vergadering hopeloos uit of sta je langer dan normaal in de file? Dan is het fijn thuiskomen als je weet dat er handig te bereiden ingrediënten in je keukenkast staan. Het is onze bedoeling om een dieet je leven niet te laten ontregelen maar juist beter te maken. Heb je daar trouwens tips of advies bij nodig? Stuur een mailtje via het contactformulier of bel naar Sandra via 085-4011330.