Spacer
 

 Vanaf € 60,00

GRATIS verzending
 

Kom je er niet uit?

Bel ons! +31(0)85 4011330
 

Snelle levering

Wij verzenden tot 23.00 uur
 

Webshop Keurmerk

Veilig en betrouwbaar

Koolhydraatarme pizza

Koolhydraatarme pizza: zeg maar ciao tegen koolhydraten!

Een pizza is misschien wel het allerlekkerste wat je maar kan eten op de wereld. Je droomt nog wel eens weg bij de herinnering aan een pizza in Italië. Of gewoon die van de lokale pizzabakker. Ook als je een koolhydraatarm dieet volgt kan je genieten van deze lekkernij. Maak thuis zelf een overheerlijke koolhydraatarme pizza met de hulp van Low Carb Club.

11 artikel(en)

11 artikel(en)

Koolhydraatarme pizza begint met de bodem

Een koolhydraatarme pizza begint met een bodem waarin de koolhydraten flink zijn teruggebracht. Bij de reguliere pizza zit hier namelijk vooral het venijn. De bodem is rijk gevuld met koolhydraten en juist dat moeten we ondervangen voor het koolhydraatarm dieet. Met de juiste pizzabodem is de rest van de aankleding een fluitje van een cent. Het is misschien wel even wennen, omdat de koolhydraatarme pizzabodem er anders uitziet. Het formaat is kleiner en het is niet deeg wat je ziet. Er ligt een soort papje op de bakplaat. Dit is volkomen normaal, je doet het goed! Bedek het geheel royaal naar smaak en wat uit de oven komt is een heerlijke maaltijd.

Koolhydraatarme pizza lekker maken

Een koolhydraatarme pizza bestaat natuurlijk uit veel meer dan alleen de bodem. Zo kan je de pizza heel goed aankleden met lekkere toppings. Voor het besmeren van de bodem heeft Low Carb Club een goed alternatief: de low carb saus. Daarna begint het feest pas echt. Een lekkere pizza is voor iedereen anders. Ga je voor een traditionele balans tussen tomaat en kaas? Of wil je aan de slag met meer exotische varianten zoals bacon of champignons? Koolhydraatarm eten biedt in ieder geval enorm veel variatie. Gisteren soep, morgen rijst, vandaag een pizza. Eet smakelijk!

Koolhydraatarme pizza past bij je nieuwe leven

Een koolhydraatarm dieet kan in het begin best pittig zijn, maar na verloop van tijd gaat het steeds makkelijker. De teugels zijn wat losser na een paar weken en een minder strakke planning volgt. Voor je het beseft is het diëten voorbij en is koolhydraatarm eten onderdeel van je nieuwe levensstijl. We kunnen het ons voorstellen dat je af en toe met vragen zit. Low Carb Club staat je dan graag te woord. Via de telefoon op 085-4011330 of door een bericht te sturen via het contactformulier.