Koolhydraatarme muesli

Start je dag lekker en verantwoord met koolhydraatarme muesli

Ben jij ook zo dol op muesli door je yoghurt, melk of kwark in de ochtend? Helaas bevatten de meeste muesli producten veel koolhydraten en sluiten deze daarom niet aan bij het koolhydraatarme dieet. Bij Low Carb Club bieden we de lekkerste koolhydraatarme muesli en mueslivariaties: alle ingrediënten voor de beste start van je dag of een smakelijk dessert.

Toont alle 10 resultaten

DeliNutri – Muesli Naturel Organic

13,49 vanaf 11,99
BESTELLEN

DeliNutri – Muesli Frambozen Organic

13,49 vanaf 11,99
BESTELLEN

DeliNutri – Muesli Pure Chocolade Organic

13,49 vanaf 11,99
BESTELLEN

DeliNutri – Muesli Granola Organic

13,49 vanaf 11,99
BESTELLEN

DeliNutri – Muesli Rode Vruchten

13,49 vanaf 11,99
BESTELLEN

DeliNutri – Muesli Chocolade Caramel

13,49 vanaf 11,99
BESTELLEN

DeliNutri – Voordeelpot Muesli Chocolade Caramel

22,95 vanaf 19,95
BESTELLEN

DeliNutri – Cornflakes

9,99 vanaf 8,49
BESTELLEN

DeliNutri – Cereal Rings

12,99 vanaf 11,99
BESTELLEN

WeCare – Crunchy Muesli

4,49
BESTELLEN

Waarom muesli koolhydraatarm kan zijn

Normale muesli bevat koolhydraten zoals granen en vlokken die erin verwerkt zitten. Het is echter vrij gemakkelijk deze ingrediënten te vervangen met koolhydraatarme ingrediënten. Denk aan soja, noten, pitten en zaden zoals pompoenpitten en lijnzaad die vol vezels zitten en een verzadigd gevoel geven. De koolhydraatarme muesli soorten van bijvoorbeeld DeliNutri bevatten niet alleen minder koolhydraten, maar ook minder suikers zodat je makkelijker en meer waardevolle voedingsstoffen zoals eiwitten kunt opnemen. Je kunt altijd combineren of variëren met onze populair chocolade caramel muesli of met koolhydraatarme cornflakes.

Koolhydraatarm ontbijt in een handomdraai

Bij een koolhydraatarm dieet kan het lastig zijn om een goed en lekker ontbijt te vinden. Je wilt jouw dag natuurlijk verzadigd beginnen. Maar hoe doe je dit verantwoord? Door bijvoorbeeld het combineren van yoghurt, kwark of melk met één van onze koolhydraatarme muesli’s. Een koolhydraatarm dieet volhouden is niet zo lastig als het misschien lijkt. Een ontbijtje met muesli staat zo klaar en je kunt voldoende vervangen en variëren zodat je ultiem kunt genieten.

Neem contact met ons op

Van een ontbijtje tot een lekkere after-dinner snack, wij helpen je graag om verrassende en smaakvolle gerechten op tafel te zetten. Heb je twijfels of heb je nog vragen over onze koolhydraatarme muesli? Vul het contactformulier in of pak de telefoon en bel naar 085-4011330. Low Carb Club helpt je graag!