Koolhydraatarme pastasaus

Koolhydraatarme pastasaus voor een lekkere maaltijd

Low Carb Club bestrijdt elke dag de vooroordelen over een koolhydraatarm dieet. Zoals: Je mag niets meer. Of: Alles wat je nog mag eten smaakt neutraal. En: Iets lekkers hoort er niet meer bij. Maar het is gelukkig allemaal klinkklare onzin. Eet je graag een lekkere maaltijd uit de Italiaanse keuken? Dan is koolhydraatarme pastasaus net zo smaakvol als de reguliere variant.

Toon filters

Toont alle 8 resultaten

Toon filters

Toont alle 8 resultaten

Koolhydraatarme pastasaus een goed alternatief

Met een pastamaaltijd staat er normaal gesproken al snel een gerecht rijk aan koolhydraten op tafel. Het is daarom belangrijk dat je hiervoor de juiste keuzes maakt. Voor de pasta zelf heeft Low Carb Club diverse koolhydraatarme alternatieven in het assortiment. Uiteraard maak je eerst de keuze welke koolhydraatarme pasta je wenst te gebruiken. Spaghetti, penne, elbows macaroni of een andere variant gooi je zo in de pan. Verse ingrediënten kun je in de supermarkt kopen: groenten om een breed pallet van smaken te creëren en wat gehakt om te rullen en de maaltijd meer body te geven. Het sluitstuk is een sausje om het geheel compleet te maken. En ook daarvoor biedt Low Carb Club het juiste alternatief: koolhydraatarme pastasaus. Combineer de ingrediënten met gemak tot een echt goede pastamaaltijd en je eet puur genot. Zonder dat je je schuldig hoeft te voelen.

Koolhydraatarme pastasaus boordevol smaak

De koolhydraatarme pastasaus van de merken 2Bslim en Walden Farms bevatten smaakvolle kruiden en specerijen. Er is keuze uit diverse rode Tomaat Basilicum sauzen en een witte Alfredo saus. En zelfs koolhydraatarme ketchup. Het handige knijpflesje of de pot biedt meer dan alleen lekkere koolhydraatarme saus. Het is meestal ook nog eens:

  • Suikervrij
  • Vetvrij
  • Glutenvrij
  • Lactosevrij

De uitstekende compagnon voor elk dieet dus. In ieder geval passend in onze filosofie dat koolhydraatarm eten echt niet smakeloos hoeft te zijn, maar juist lekker en gevarieerd is. Low Carb Club heeft een rijk assortiment met talloze alternatieven voor reguliere producten. Ben je naar iets specifieks op zoek of zit je met vragen? Neem dan contact op met Sandra via het contactformulier of bel 085-4011330.