Koolhydraatarm snoep

Koolhydraatarm snoep geeft je tussendoortje smaak

Wie op dieet gaat begint met omlaag wijzende mondhoeken aan zijn missie om gewicht te reduceren en meer balans te bereiken in gezondheid. Nu mag ik niets meer, verzucht je tegen jezelf in de spiegel. Maar niets is minder waar! Met talloze koolhydraatarme varianten is diëten gewoon goed te doen. Zelfs een lekkernij als koolhydraatarm snoep ontbreekt niet.

Resultaat 1–20 van de 56 resultaten wordt getoond

Sweet Switch – Fruit Bonbons

2,99
BESTELLEN

Sweet Switch – Yummy Gummy Bears

2,99
BESTELLEN

Sweet Switch – Fruit Fantasia

2,99
BESTELLEN

Sweet Switch – Almonds & Chocolate

3,79
BESTELLEN

Sweet Switch – Chocolade Confetti

Oorspronkelijke prijs was: €1,45.Huidige prijs is: €1,29.
BESTELLEN

Sweet Switch – Chocolade Confetti – 20 buisjes

Oorspronkelijke prijs was: €29,00.Huidige prijs is: €22,95.
BESTELLEN

De Bron – Wine Gums

1,99
BESTELLEN

De Bron – Gumdrops

1,99
BESTELLEN

De Bron – Zoete Bolletjes

1,99
BESTELLEN

De Bron – Cola-Gums

1,99
BESTELLEN

De Bron – Muntendrop

1,99
BESTELLEN

De Bron – Jelly Bears

1,99
BESTELLEN

De Bron – Cherry Gums

1,99
BESTELLEN

De Bron – Fruit & Juice Toffees

1,99
BESTELLEN

De Bron – Klavertjes zoute drop

1,99
BESTELLEN

De Bron – Pokerfruit

1,99
BESTELLEN

De Bron – Buttertoffees

1,99
BESTELLEN

De Bron – Caribbean Mix Toffees

1,99
BESTELLEN

De Bron – Mint-Toffees

1,99
BESTELLEN

De Bron – Fruitgums

1,99
BESTELLEN

Koolhydraatarm snoep behoudt de focus

Suikervrij en koolhydraatarm snoep is niet alleen prettig voor de groeiende groep diabetes patiënten in ons land. Het is ook fijn voor mensen die bewust aan hun gewicht willen werken. In dat geval kan het best uitdagend zijn om aan een dieet te beginnen. Een koolhydraatarm tussendoortje is dan erg gewenst en nuttig. Je kan genieten van iets lekkers. Even smaak in de mond ervaren. Maar de gevolgen zijn niet meteen een klap voor het strakke schema waar je op zit. Dankzij de vele variaties in koolhydraatarm snoep is er tegenwoordig heel wat te kiezen. Een bekend merk zoals De Bron heb je wellicht al eens in de winkel of de apotheek gezien. Het aanbod van Low Carb Club kent zijn weerga niet. Wat denk je van Slimpie lollies of chocolade snoepgoed van Russell Stover? Ons assortiment verbluft je met voor elke smaak een toepasselijk product.

Koolhydraatarm snoep waar je van smult

Koolhydraatarm snoep is er in heel veel vormen, want smaken verschillen. Waar de één zin heeft in spekkies gaat de ander liever voor Wine Gums of dropjes. Ook kan je kiezen voor menthol mint kauwgum voor een frisse adem. Wie tot zover deze pagina heeft gelezen verdient een lintje. Wij waren bij spekkies al enorm afgeleid. Dan hebben we de overheerlijke koolhydraatarme chocolade nog niet eens genoemd. Koolhydraatarm snoep is verantwoord en ook nog maar zelden helemaal volgepropt met vervelende kunstmatige kleurstoffen. Heb je toch vragen of wil je advies? Neem contact op met Sandra via 085-4011330 of stuur een bericht via het contactformulier.