Koolhydraatarme soep

Koolhydraatarme soep maak je in een handomdraai klaar

Een dieet volhouden valt of staat met afwisseling die je gemotiveerd houdt. Low Carb Club bewijst met veel producten dat er voor elke maaltijd en elk moment van de dag een hoogwaardig koolhydraatarm alternatief is. Gisteren pasta, morgen rijst, vandaag een koolhydraatarme soep? Gemakkelijk te bereiden en in diverse smaken beschikbaar. Eet smakelijk!

Toont alle 6 resultaten

DeliNutri – Kippensoep

13,49 vanaf 11,99
BESTELLEN

DeliNutri – Champignonsoep

13,49 vanaf 11,99
BESTELLEN

DeliNutri – Franse Uiensoep

13,49 vanaf 11,99
BESTELLEN

DeliNutri – Soep Mix

14,99
BESTELLEN

Feeling OK – Pasta Trancetti Vermicelli – 250 gram

4,49
BESTELLEN

Koolhydraatarme soep smaken om van te genieten

Wat is er lekkerder dan genieten van een heerlijke soep? Het voordeel van een kant en klare koolhydraatarme soep mix is dat je niet zelf meer hoeft te bedenken welke ingrediënten koolhydraatarm zijn en welke niet. Bij Low Carb Club bieden we verschillende varianten van de koolhydraatarme soep van DeliNutri.
Met één zakje is een heerlijke maaltijdsoep te maken. Het geeft je een lekker verwarmend gevoel in de gure wintermaanden maar is ook in de zomer een smakelijke maaltijd om van te genieten.

Naast de vele varianten koolhydraatarme soepen die Low Carb Club aanbiedt, zoals bijvoorbeeld kant en klare mixen voor kippensoep, champignonsoep of groentesoep, is er ook een handig mix doosje samengesteld, zodat je van elke smaak een zakje in huis hebt.

Een rijk aangeklede maaltijd

Soep kan een prima startpunt zijn van een rijk aangeklede maaltijd. Zo is het is een heerlijk idee om verse groente toe te voegen aan de koolhydraatarme soep. Daarmee versterk je de gekozen smaak door de maaltijdsoep extra aan te vullen. Verse champignons voor de champignonsoep, gekookte kipfilet voor de kippensoep. Het kan allemaal en zorgt voor een feest als je aan tafel gaat. Een koolhydraatarm dieet is dankzij de vele alternatieven heel goed vol te houden.

Een nieuwe levensstijl

Handig als we zijn bij Low Carb Club, geven we je graag de tip om de koolhydraatarme soep ook anders in te zetten. Als je simpelweg minder water toevoegt aan de champignonsoep verandert deze in een heerlijke saus. Lekker voor over de bloemkool of een perfect bereide biefstuk. Zo verandert koolhydraatarm eten al snel van een dieet in een nieuwe levensstijl, waarbij je je gegarandeerd lekker in je vel voelt.

Meer informatie

Heb je ondertussen toch nog vragen, dan helpen we je graag. Low Carb Club staat je graag bij met advies. Neem contact op via het contactformulier of bel met Sandra via +31(0)85-4011330.