Spacer
 

 Vanaf € 60,00

GRATIS verzending
 

Kom je er niet uit?

Bel ons! +31(0)85 4011330
 

Snelle levering

Wij verzenden tot 23.00 uur
 

Webshop Keurmerk

Veilig en betrouwbaar

Koolhydraatarme tussendoortjes

Koolhydraatarme tussendoortjes voor de lekkere trek

Ken je dat gevoel? Dat je zin hebt in wat lekkers, maar niet weet wat je kunt nemen? Geen zorgen, er bestaan echt genoeg koolhydraatarme tussendoortjes! Bij Low Carb Club helpen we je graag om de juiste keuze te maken.

van 63

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

van 63

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Koolhydraatarme tussendoortjes mogen wél

Wanneer je op dieet bent is het logisch dat je moet opletten wat je eet. Want afvallen zonder iets te laten, dat bestaat natuurlijk niet. Maar je hoeft jezelf echt geen tussendoortjes te ontzeggen. Sterker nog, het juist belangrijk dat je ze wél neemt. Door niet alleen drie hoofdmaaltijden te eten, maar ook wat lekkers tussendoor, houd je je stofwisseling op gang. En dat is van belang om af te vallen en het juiste gewicht te bereiken. 

Een ruime keuze om jezelf te verwennen

Met de juiste producten is het geen straf om koolhydraatarm te eten. Door de ruime keuze in koolhydraatarme snacks kun je jezelf tijdens het volgen van een koolhydraatarm dieet echt verwennen. Alle producten in de webshop van Low Carb Club zijn koolhydraatarm en bieden daardoor een verantwoord alternatief voor een vergelijkbaar product uit de reguliere supermarkt. Wat denk je bijvoorbeeld van koolhydraatarme koekjes en koolhydraatarme snoep? Of Atkins repen en zelfs koolhydraatarme chips? Je mag het allemaal hebben. Om het je gemakkelijk te maken staat bij elk product vermeld vanaf welke fase je een product mag nuttigen. Kijk eenvoudig naar de groene bolletjes om te weten wanneer je iets wel of (nog) niet mag hebben.
Heb je toch nog vragen over koolhydraatarme tussendoortjes of over het volgen van je dieet? Ook dan staan we bij Low Carb Club voor je klaar. Bel naar 085-4011330 of gebruik ons contactformulier om een mailtje te sturen.