Klantbeoordelingen:
 

 Verzending pakket: € 3,95

Vanaf € 60,00 gratis verzending
 

Kom je er niet uit?

Bel ons! +31(0)85 4011330
 

Snelle levering

Wij verzenden tot 23.00 uur
 

Webshop Keurmerk

Veilig en betrouwbaar

Koolhydraatarm diner

Koolhydraatarm diner: gewoon lekker eten

Het is een misvatting dat wanneer je op dieet bent of zeer bewust met je voeding omgaat, je niet lekker meer kan eten. Low Carb Club heeft een assortiment boordevol lekkers. Bovendien mag je bij een koolhydraatarm diner lekker veel groenten eten en een fijn stukje vlees serveren. We helpen je graag op weg om van de avondmaaltijd een moment te maken waar je naar uitkijkt.

van 94

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

van 94

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Vooral bij de warme maaltijd 's avonds is het risico dat je te veel koolhydraten inneemt groot. Zo staan aardappels of pasta's staan bij velen dagelijks op het menu, terwijl daar nu juist veel koolhydraten in zitten. Dan is het dus handig om voor koolhydraatarme alternatieven te kiezen. Die alternatieven zijn gegarandeerd vol van smaak. Neem gerust een kijkje in ons brede assortiment voor een heerlijk afwisselend koolhydraatarm diner:

Koolhydraatarm diner dient het gemak

Voor wie tijdgebrek heeft of het gewoon aan inspiratie ontbreekt tijdens de eerste uitdagende weken van een koolhydraatarm dieet, kan zijn koolhydraatarm diner opfleuren met kant en klaar maaltijden in rijke variaties. Door het aantal koolhydraten sterk te reduceren, moet het lichaam op zoek naar andere manieren om energie op te wekken. De vetverbranding komt dan op gang. Het is een veelgemaakte vergissing dat overgewicht voortkomt uit alleen maar vet eten. Juist een overdosis koolhydraten kan de balans in het lichaam verstoren.

Koolhydraatarm diner smaakt lekker

Op dieet zijn betekent niet dat je smakelijk eten gedag moet zeggen. Koolhydraatarme rijst of pasta smaakt namelijk net zo lekker terwijl je veel minder koolhydraten binnen krijgt. Zo is een dieet volhouden een fluitje van een cent. Je balans slaat nooit naar de verkeerde kant uit. Maar zie je toch door de bomen het bos niet meer, dan staat Low Carb Club voor je klaar. Wij zijn geen afstandelijke webshop maar juist laagdrempelig bereikbaar via mail (via ons contactformulier) of de telefoon op 085-4011330. Voor al je vragen. Neem gerust contact op, we helpen je graag!