Spacer
 

 Vanaf € 60,00

GRATIS verzending
 

Kom je er niet uit?

Bel ons! +31(0)85 4011330
 

Snelle levering

Wij verzenden tot 23.00 uur
 

Webshop Keurmerk

Veilig en betrouwbaar

Koolhydraatarm diner

Gewoon lekker eten bij een koolhydraatarm diner

Het is een misvatting dat wanneer je op dieet bent of zeer bewust met je voeding omgaat, je niet lekker meer kan eten. Low Carb Club heeft een assortiment boordevol lekkers. Bovendien mag je bij een koolhydraatarm diner lekker veel groenten eten en een fijn stukje vlees serveren. We helpen je graag op weg om van de avondmaaltijd een moment te maken waar je naar uitkijkt.

van 110

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

van 110

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Vooral bij de warme maaltijd 's avonds is het risico dat je te veel koolhydraten inneemt groot. Zo staan aardappels of pasta's bij velen dagelijks op het menu, terwijl daar nu juist veel koolhydraten in zitten. Het is een veelgemaakte vergissing dat overgewicht voortkomt uit vet eten. Juist een overmaat aan koolhydraten is de boosdoener. Door het aantal koolhydraten sterk te reduceren, moet het lichaam op zoek naar andere manieren om energie op te wekken. De vetverbranding komt daardoor op gang. Dan is het dus handig om voor koolhydraatarme alternatieven te kiezen. Die alternatieven zijn gegarandeerd vol van smaak. Neem gerust een kijkje in ons brede assortiment voor een heerlijk afwisselend koolhydraatarm diner:

Gemakkelijk een koolhydraatarm diner bereiden

Wie denkt dat koolhydraatarm eten bereiden moeilijk is, heeft het mis. Een koolhydraatarm diner is juist gemakkelijk en snel klaar te maken. Er is een ruime keuze aan warme maaltijden in poedervorm, waar je alleen wat water aan toe hoeft te voegen. Vervolgens bak je in een handomdraai bijvoorbeeld een koolhydraatarme pannenkoek of -omelet. Ben je niet zo van de poeders? Dan kun je ook een koolhydraatarme wrap nemen. Roerbak verse groenten en wat stukjes kipfilet als smakelijke vulling. Of kook een portie koolhydraatarme pasta en doe ook daar groenten doorheen. Gebruik hierin een dieet pastasaus als verantwoorde smaakmaker.

Voor wie nog meer gemak wil of het gewoon aan inspiratie ontbreekt tijdens de eerste uitdagende weken van een koolhydraatarm dieet, kan zijn koolhydraatarm diner opfleuren met kant en klaar maaltijden in rijke variaties. Stop de maaltijd 2 minuten in de magnetron en laat je verrassen. De porties ogen niet groot, maar zijn vanwege de hoge hoeveelheid eiwitten goed verzadigend. En bovendien gewoon zeer goed van smaak.

Ook een toetje hoort bij een koolhydraatarm diner

Op dieet zijn betekent niet dat je smakelijk eten gedag moet zeggen. Koolhydraatarme rijst of pasta smaakt namelijk net zo lekker terwijl je veel minder koolhydraten binnen krijgt. Ook een smakelijk koolhydraatarm toetje is er in vele variaties en hoort er gewoon bij. Zo is een dieet volhouden een fluitje van een cent. Je balans slaat nooit naar de verkeerde kant uit. Maar zie je toch door de bomen het bos niet meer, dan staat Low Carb Club voor je klaar. Wij zijn geen afstandelijke webshop maar juist laagdrempelig bereikbaar via mail (via ons contactformulier) of de telefoon op 085-4011330. Voor al je vragen. Neem gerust contact op, we helpen je graag!