Spacer
 

 Vanaf € 60,00

GRATIS verzending
 

Kom je er niet uit?

Bel ons! +31(0)85 4011330
 

Snelle levering

Wij verzenden tot 23.00 uur
 

Webshop Keurmerk

Veilig en betrouwbaar

Koolhydraatarm ontbijt

Koolhydraatarm ontbijt goed begin van de dag

Een goed begin van de dag geeft je een voorsprong. Je voelt je energiek en bent je bewust van het feit dat je aan jezelf werkt. Door koolhydraatarm eten verlies je gewicht en blijf je op termijn goed in balans. Ook niet onbelangrijk: Low Carb Club heeft een groot assortiment met heerlijke producten voor een perfect koolhydraatarm ontbijt.

van 168

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

van 168

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Koolhydraatarm ontbijt voorbeelden van variaties

Of het nu een doordeweeks werkdag is of één van de twee heerlijke vrije dagen in het weekend, Low Carb Club maakt van een koolhydraatarm ontbijt een feest. Op gewicht blijven en toch lekker eten is namelijk een combinatie die een dieet volhouden makkelijk maakt. En als het diëten succesvol is afgerond en je de nieuwe lifestyle hebt omarmd, zijn dit onze keuzes:

En daarnaast zijn er ook een aantal handige mix doosjes. Met deze heerlijke keuzes breng je de lichamelijke motor effectief op gang. Dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is, is bij velen bekend. Toch zijn er genoeg mensen die het alsnog overslaan. Dit heeft negatieve invloed op het gewicht. Dat is net de reden dat je onze webshop bezoekt. Doorbreek de vicieuze cirkel met een uitgebalanceerd koolhydraatarm dieet. Ben je op zoek naar tips of heb je vragen? Low Carb Club is graag betrokken en staat voor je klaar. Stuur ons een mailtje (via het contactformulier) of bel naar Sandra via 085-4011330. Met een achtergrond in verpleging zijn veel vragen door ons goed te beantwoorden.

Low Carb Club maakt het ontbijt leuk

Afvallen zonder er iets voor te laten bestaat niet. Maar dat een dieet volhouden geen marteling hoeft te zijn, bewijst Low Carb Club met het smakelijke assortiment voor een koolhydraatarm ontbijt. Zodra jij je bewust bent van hoeveel koolhydraten jouw lichaam elke dag nodig heeft, zonder aan te komen, merk je dat je snel lekkerder in je vel zit. Geef je zelfvertrouwen een boost. Laat de uitdagingen maar komen!