Klantbeoordelingen:
 

Verzending pakket: € 5,95

 Vanaf € 75,00 gratis verzending
 

Kom je er niet uit?

Bel ons! +31(0)85 4011330
 

Snelle levering

Wij verzenden tot 22.00 uur
 

Webshop Keurmerk

Veilig en betrouwbaar

Koolhydraatarme lunch

Koolhydraatarme lunch dient het gemak

Of je nu op dieet bent of bewust omgaat met wat je eet, de lunch is lang niet voor iedereen de makkelijkste maaltijd van de dag. Het laat zich door een dynamische werkomgeving niet makkelijk plannen. Of je haalt ’s middags de kinderen uit school en komt daardoor bijna niet aan de koolhydraatarme lunch toe. Low Carb Club helpt je graag op weg.

van 135

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

van 135

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Soms schiet het nuttigen van de lunch er even helemaal bij in. Dat is niet aan te raden. Regelmaat en goede dosering zijn essentiële ingrediënten voor gewichtsafname en een fijne balans. Low Carb Club beschikt over een breed assortiment waarin de koolhydraatarme lunch niet alleen voedzaam is. Het is ook een moment van de dag waar je naar uitkijkt.

Koolhydraatarme lunch meenemen naar werk

De producten die Low Carb Club aanbiedt komen in een handige verpakking. Dat maakt het makkelijk een koolhydraatarme lunch mee te nemen naar werk. Maar ook thuis in het keukenkastje grijp je snel naar de crackers, boterham of reep. Afvallen zonder er iets voor te laten bestaat niet. Maar dat diëten of koolhydraatarm eten niet lekker kan zijn, dat bestrijden we. Ons assortiment biedt voldoende opties om volop te genieten:

Koolhydraatarme lunch makkelijk en lekker

Een koolhydraatarme lunch is erop gericht jouw lichaam perfect in balans te houden. Als je eenmaal op je streefgewicht zit, is dat namelijk het belangrijkst. Genoeg eten om je lekker te voelen, maar niet teveel om te voorkomen dat je (weer) aankomt. Low Carb Club bedient je overigens niet alleen met een breed en smakelijk assortiment. We zijn meer dan een webshop, we zijn ook een plek waar je terecht kan met vragen. Stuur ons een mailtje (via het contactformulier) of bel naar Sandra via 085-4011330. Met een achtergrond in verpleging zijn veel vragen door ons goed te beantwoorden.