Klantbeoordelingen:
 

 Verzending pakket: € 3,95

Vanaf € 60,00 gratis verzending
 

Kom je er niet uit?

Bel ons! +31(0)85 4011330
 

Snelle levering

Wij verzenden tot 23.00 uur
 

Webshop Keurmerk

Veilig en betrouwbaar

Koolhydraatarme snacks

Koolhydraatarme snacks: toch lekker snoepen

Wat vind je nu het ergste om te missen wanneer je op dieet bent? Wat laat je met tegenzin staan terwijl je jezelf een gezondere levensstijl aanmeet? Juist, al de dingen die schaamteloos lekker zijn. Gelukkig biedt Low Carb Club voldoende alternatieven met koolhydraatarme snacks die superlekker zijn.

van 235

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

van 235

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Voordat je begon met een koolhydraatarm dieet nuttigde je vast een ontbijt, lunch, avondeten en diverse tussendoortjes per dag. Denk nu niet dat je tijdens het dieet de tussendoortjes moet laten staan. Juist niet! Een dieet waarbij je niet iets moet laten bestaat natuurlijk niet, maar de omslag is niet zo groot als jij misschien denkt. Het is belangrijk om, naast de hoofmaaltijden, 3x per dag een tussendoortje te nemen. Want met 6 eetmomenten per dag houd jij jouw stofwisseling goed op gang. Een tussendoortje is niet alleen lekker, het is ook nuttig. Dan is het maar goed dat Low Carb Club een assortiment met snacks heeft waarvan het water je in de mond loopt. Bestel hier je lekkers voor bij de koffie of thee!

Koolhydraatarme snacks met zoetstoffen

Dat koolhydraten een complexe voedingsstof zijn, staat buiten kijf. Zo zijn er ook varianten waarmee het lichaam niets of nauwelijks iets doet. Denk bijvoorbeeld aan polyolen (zoetstoffen). Die verstoren de bloedsuikerspiegel niet en tellen niet mee bij het koolhydraatarme dieet. Het aantal polyolen trek je af van de totale hoeveelheid koolhydraten om het netto aantal te noteren. Low Carb Club heeft veel snacks die zijn gezoet met polyolen. Zo kun je toch lekker die Jelly beertjes of die chocoladereep eten.

Koolhydraatarme snacks of andere tussendoortjes

Wie een koolhydraatarm dieet volgt kan zijn toevlucht vinden in koolhydraatarme snacks. Anderzijds is het ook belangrijk niet te streng te zijn op jezelf. Op een verjaardag krampachtig het taartje omzeilen gaat misschien iets te ver. Als er geen koolhydraatarme vervanging is, kwel jezelf dan niet en leuk de dag op met een kleine “zonde”. Zolang dat geen dagelijkse bezigheid is, kan dat best. Bovendien is het ook goed mogelijk om de rest van de dag te gebruiken om uit te balanceren door nog wat beter te letten op andere consumpties. Wil je hierover meer weten? Low Carb Club is persoonlijk bereikbaar via mail (zie het contactformulier) of door te bellen naar 085-4011330.