Spacer
 

 Vanaf € 60,00

GRATIS verzending
 

Kom je er niet uit?

Bel ons! +31(0)85 4011330
 

Snelle levering

Wij verzenden tot 23.00 uur
 

Webshop Keurmerk

Veilig en betrouwbaar

Koolhydraatarme snacks

Koolhydraatarme snacks: toch lekker snoepen

Wat vind je nu het ergste om te missen wanneer je op dieet bent? Wat laat je met tegenzin staan terwijl je jezelf een gezondere levensstijl aanmeet? Juist, al de dingen die schaamteloos lekker zijn. Gelukkig biedt Low Carb Club voldoende alternatieven met koolhydraatarme snacks die superlekker zijn.

van 228

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

van 228

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Voordat je begon met een koolhydraatarm dieet nuttigde je vast een ontbijt, lunch, avondeten en diverse extra's per dag. Denk nu niet dat je tijdens het dieet de snacks moet laten staan. Juist niet! Een dieet waarbij je niet iets moet laten bestaat natuurlijk niet, maar de omslag is niet zo groot als jij misschien denkt. Het is belangrijk om, naast de hoofmaaltijden, 3x per dag koolhydraatarme tussendoortjes te nemen. Want met 6 eetmomenten per dag houd jij jouw stofwisseling goed op gang. Een snack is niet alleen lekker, het is ook nuttig. Dan is het maar goed dat Low Carb Club een assortiment met koolhydraatarme snacks heeft waarvan het water je in de mond loopt. Bestel hier je lekkers voor bij de koffie of thee!

Koolhydraatarme snacks met zoetstoffen

Dat koolhydraten een complexe voedingsstof zijn, staat buiten kijf. Zo zijn er ook varianten waarmee het lichaam niets of nauwelijks iets doet. Denk bijvoorbeeld aan polyolen (zoetstoffen). Die verstoren de bloedsuikerspiegel niet en tellen niet mee bij het koolhydraatarme dieet. Het aantal polyolen trek je af van de totale hoeveelheid koolhydraten om het netto aantal te noteren. Low Carb Club heeft veel snacks die zijn gezoet met polyolen. Zo kun je toch lekker die koolhydraatarme snoepjes of die chocoladereep eten.

Koolhydraatarme snacks ter vervanging

Wie een koolhydraatarm dieet volgt kan zijn toevlucht vinden in koolhydraatarme snacks. Zo zijn er smakelijke koolhydraatarme koekjes, wafels en natuurlijk koolhydraatarme repen die je gemakkelijk met je meeneemt, om ze te voorschijn te toveren als verantwoord alternatief bij de lekkere trek. Ben je al even bezig met het dieet? Dan is het ook belangrijk niet altijd streng te zijn voor jezelf. Op een verjaardag krampachtig het taartje omzeilen gaat misschien iets te ver. Als er geen koolhydraatarme vervanging is, kwel jezelf dan niet en leuk de dag op met een kleine “zonde”. Zolang dat geen dagelijkse bezigheid is, kan dat best. Gebruik de rest van de dag om uit te balanceren door nog wat beter te letten op andere consumpties. Wil je hierover meer weten? Low Carb Club is persoonlijk bereikbaar via mail (zie het contactformulier) of door te bellen naar 085-4011330.