Spacer
 

 Vanaf € 60,00

GRATIS verzending
 

Kom je er niet uit?

Bel ons! +31(0)85 4011330
 

Snelle levering

Wij verzenden tot 23.00 uur
 

Webshop Keurmerk

Veilig en betrouwbaar

Atkins repen

Atkins repen uit Nederland en Amerika

We zijn er trots op: bij Low Carb Club hebben we het grootste assortiment Atkins repen van Nederland. Je vindt hier niet alleen de bekende Nederlandse smaken, maar ook repen van de Amerikaanse Atkins die we in Nederland niet kennen. En ook nog eens super lekker zijn. Zo heb jij een zeer ruime keuze voor elk moment van de dag.

van 51

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

van 51

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Atkins repen met minder koolhydraten

Of je nu op zoek bent naar een koolhydraatarme snack, een gemakkelijk ontbijt of juist een snelle lunch. Atkins repen bieden een traktatie voor elk moment van de dag, zonder je zorgen te hoeven maken over de hoeveelheid koolhydraten. Want elke Atkins reep is gezoet met zoetstoffen die niet door het lichaam verteerd worden. Deze zoetstoffen tellen daarom niet mee als je een koolhydraatarm dieet volgt. Bij alle Atkins producten staat duidelijk op de verpakking aangegeven wat de netto koolhydraten zijn en dát zijn de koolhydraten die van belang zijn. Zo weet je precies wat telt. En dat zijn er altijd maar weinig, waardoor je de repen in elke fase van het dieet kunt nemen. Ideaal.

Elke reep is bovendien individueel verpakt, waardoor ze gemakkelijk mee te nemen zijn. Naar werk, school of onderweg heb je zo altijd jouw favoriete Atkins reep bij de hand.

Dieet repen voor elk dieet

Atkins repen zijn niet alleen geschikt voor het Atkins dieet. Ze bieden een smakelijk alternatief in elk koolhydraatarm dieet. Of je nu het Dr. Frank dieet volgt, het South Beach dieet of een Ketogeen dieet. De basis is koolhydraatarm eten en dat is waar het om gaat. Het is voor iedereen die bewust minder suiker wilt eten. Of je nu wilt afvallen of om gezondheidsredenen minder suiker wilt gebruiken, koolhydraatarme repen van dr. Atkins passen in het dieet. En als extraatje zijn de meeste varianten ook nog eens eiwitrijk, waardoor deze eiwitrepen goed verzadigend zijn.

Atkins repen aanbieding

De repen van Atkins zijn van hoge kwaliteit en gewoon hartstikke lekker. Dan is het natuurlijk mooi meegenomen als je ze extra voordelig kunt kopen. Neem daarom een kijkje bij onze categorie Atkins aanbieding. Daar bieden we altijd alle display dozen met Atkins repen en de trays met Atkins shakes aan tegen vaste lage prijzen. En tref je bovendien regelmatig leuke andere acties.
Heb je vragen over dieet repen? Of wil je advies over andere koolhydraatarme producten? Bel of mail Low Carb Club dan. We helpen je graag!