Koolhydraatarme tussendoortjes

Lekker snoepen met koolhydraatarme tussendoortjes

Wat vind je nu het ergste om te missen wanneer je op dieet bent? Wat laat je met tegenzin staan terwijl je jezelf een gezondere levensstijl aanmeet? Juist, al de dingen die schaamteloos lekker zijn. Gelukkig biedt Low Carb Club voldoende alternatieven met koolhydraatarme tussendoortjes en snacks die superlekker zijn.

Resultaat 1–20 van de 258 resultaten wordt getoond

DeliNutri – Wafels Mix

13,49
BESTELLEN

DeliNutri – Wafels Vanille

11,99 vanaf 10,49
BESTELLEN

DeliNutri – Wafels Chocolade

11,99 vanaf 10,49
BESTELLEN

DeliNutri – Wafels Aardbei

11,99 vanaf 10,49
BESTELLEN

DeliNutri – Wafels Witte Chocolade

11,99 vanaf 10,49
BESTELLEN

DeliNutri – Wafels Witte Chocolade Framboos

11,99 vanaf 10,49
BESTELLEN

DeliNutri – Wafels Chocolade Hazelnoot

11,99 vanaf 10,49

DeliNutri – Wafels Mokka

11,99 vanaf 10,49
BESTELLEN

DeliNutri – Pennywafels Chocolade

11,99 vanaf 10,49
BESTELLEN

DeliNutri – Pennywafels Vanille

11,99 vanaf 10,49
BESTELLEN

DeliNutri – Wafels Chocolate Break

11,99 vanaf 10,49
BESTELLEN

DeliNutri – Koekjes Mix

11,99

DeliNutri – Koekjes Appel Kaneel

10,49 vanaf 8,99
BESTELLEN

DeliNutri – Koekjes Rode vruchten

10,49 vanaf 8,99
BESTELLEN

DeliNutri – Koekjes Sinaasappel

10,49 vanaf 8,99

DeliNutri – Koekjes Chocolade Hazelnoot

10,49 vanaf 8,99

DeliNutri – Koekjes Chocoladelaag

10,49 vanaf 8,99
BESTELLEN

DeliNutri – Biscuits Roomboter Vanille

11,49 vanaf 10,49

DeliNutri – Biscuits Kokos Amandel

11,49 vanaf 10,49

DeliNutri – Biscuits Kokos Chocoladelaag

11,49 vanaf 10,49

Je hoeft de snacks niet te laten staan

Voordat je met een koolhydraatarm dieet begon, nuttigde je vast en zeker een ontbijt, lunch, avondeten en diverse tussendoortjes. Denk nu niet dat je tijdens het dieet de snacks moet laten staan. Juist niet! Bij een koolhydraatarm dieet is het belangrijk om, naast de hoofdmaaltijden, 3x per dag koolhydraatarme tussendoortjes te nemen. Een snack is dus niet alleen lekker, maar ook nuttig. Want met 6 eetmomenten per dag houd jij jouw stofwisseling goed op gang. Het is dus maar goed dat Low Carb Club een assortiment met ruim 200 koolhydraatarme snacks heeft waarvan het water je in de mond loopt.

Tussendoortjes voor de lekkere trek

Lekker Hollands: een koekje bij de koffie, een chocolaatje bij de thee of een lekkere hartige snack op tafel. Ondanks dat je een koolhydraatarm dieet volgt of streng op de voeding let, mag er hier en daar best lekker gesnoept worden. Wie een koolhydraatarm dieet volgt kan zijn toevlucht vinden in koolhydraatarme tussendoortjes. Zo zijn er smakelijke koolhydraatarme koekjes, cakejes en natuurlijk koolhydraatarme repen die je gemakkelijk met je meeneemt. Om ze vervolgens eenvoudig te voorschijn te toveren als verantwoord alternatief bij lekkere trek.

Zoetstoffen in koolhydraatarme snacks

Ook bevatten veel koolhydraatarme snacks zoetstoffen. Met zoetstoffen die bij polyolen horen, doet het lichaam niet of nauwelijks iets. Ze beïnvloeden de bloedsuikerspiegel bijna niet en tellen niet mee bij het koolhydraatarme dieet. Het aantal polyolen trek je af van de totale hoeveelheid koolhydraten om het netto aantal te noteren. Diverse tussendoortjes van Low Carb Club zijn gezoet met polyolen. Zo kun je toch lekker die koolhydraatarme snoepjes of chocoladereep eten.

Low Carb Club staat voor je klaar

Alle koolhydraatarme tussendoortjes bestel je eenvoudig online in de webshop van Low Carb Club. Je kunt het filter gebruiken om de snacks te sorteren op het aantal koolhydraten per portie. We hebben bijvoorbeeld 30 producten die maximaal 1 koolhydraat bevatten. Ideaal toch?

Ben je al even bezig met het dieet? Dan is het ook belangrijk niet altijd streng te zijn voor jezelf. Op een verjaardag krampachtig het taartje omzeilen gaat misschien iets te ver. Als er geen koolhydraatarme vervanging is, kwel jezelf dan niet en leuk de dag op met een kleine “zonde”. Zolang dat geen dagelijkse bezigheid is, kan dat best. Gebruik de rest van de dag om uit te balanceren door nog wat beter te letten op andere consumpties.

Meer informatie

Wil je meer over diëten met koolhydraatarme producten weten? Low Carb Club is persoonlijk bereikbaar via het contactformulier of door Sandra te bellen op 085-4011330.