Spacer
 

 Vanaf € 60,00

GRATIS verzending
 

Kom je er niet uit?

Bel ons! +31(0)85 4011330
 

Snelle levering

Wij verzenden tot 23.00 uur
 

Webshop Keurmerk

Veilig en betrouwbaar

Nieuwe koolhydraatarme producten

Koolhydraatarm voedsel: de nieuwste producten

Op de markt verschijnt steeds meer koolhydraatarm voedsel. Wij laten jou als klant van Low Carb Club graag kennismaken met deze nieuwe producten. Een afwisselende smaak, een verrassend product of nieuwe snoepjes zorgen ervoor dat een koolhydraatarm dieet nooit saai is. Ben je op zoek naar de nieuwste trends? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

8 artikel(en)

8 artikel(en)

Koolhydraatarm voedsel nieuw in het assortiment

Low Carb Club is altijd op zoek naar lekkere nieuwe producten. Ben je elders iets tegengekomen waar je erg enthousiast over bent, laat het ons dan zeker weten. Tips zijn zeer welkom. Wie weet nemen we jouw favoriete product op in ons assortiment. We roepen je ook op om nieuwe producten in de webshop te beoordelen. Wij weten dan wat populair of een geslaagde toevoeging is. Maar andere bezoekers kunnen jouw beoordeling ook meenemen als ze aan het shoppen zijn. We horen je mening graag! Ook over de webshop in het algemeen. We scoren gemiddeld een 9.2 uit ruim 1000 onafhankelijke reacties bij de Feedback Company.

Koolhydraatarm voedsel in combinatie met gezondheid

Het nuttigen van koolhydraatarm voedsel heeft op ieder mens een ander effect. Het scheelt nogal of je lichaam functioneert zoals het hoort, of dat je een chronische ziekte hebt zoals diabetes. In zo’n geval is het namelijk extra belangrijk precies te weten waarmee je bezig bent. Low Carb Club is geen medische specialist en wil ook niet op die stoel gaan zitten. Toch kunnen we dankzij een achtergrond in verpleging wel nuttig advies geven. Kom je er zelf niet uit of zit je met twijfels? Is koolhydraatarm eten iets waar je vragen over hebt? Neem contact op met Sandra via 085-4011330 of stuur een mailtje via ons contactformulier. We staan je graag bij met raad en advies.