Spacer
 

 Vanaf € 60,00

GRATIS verzending
 

Kom je er niet uit?

Bel ons! +31(0)85 4011330
 

Snelle levering

Wij verzenden tot 23.00 uur
 

Webshop Keurmerk

Veilig en betrouwbaar

Overige dieetproducten

Dieetproducten kopen ter aanvulling

Koolhydraatarme producten kopen is een goed idee om het leven makkelijk te maken. Tijdens de eerste (zware) fase van het koolhydraatarm dieet tot het moment dat het gewoon je nieuwe lifestyle is. Low Carb Club heeft een uitgebreid assortiment om je op weg te helpen. Denk aan zoetstoffen of een smakelijke saus, teststrips of de bekende dieetproducten van Atkins. Zelf een compleet weekmenu ontbreekt niet.

van 140

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

van 140

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Het samenstellen van een koolhydraatarm weekmenu kan soms best een uitdaging zijn. Low Carb Club maakt het je makkelijk. Laat ons het weekpakket voor je samenstellen! Het enige wat jij hoeft te doen is op de bestelknop drukken. Voor € 77,95,- ben je voorzien en dat betekent meteen dat we gratis verzenden. In de supermarkt koop je zelf verder nog lekkere groenten en eventueel wat vlees. Je hebt naast ons weekpakket keuze uit nog veel meer koolhydraatarme producten. Zoals zoetstoffen die de perfecte vervanger voor suiker zijn en sauzen en dressings die een verantwoorde smaakmaker voor je gerechten bieden. Hier tref je al onze overige dieetproducten aan:

Dieetproducten: tel de netto koolhydraten

Een veelgehoorde vraag over koolhydraatarme dieetproducten betreft het rekenen. Met name welke getallen je wel en welke je niet moet meenemen in de som. Het is belangrijk om alleen de netto koolhydraten te tellen: de verteerbare koolhydraten. Koolhydraten zijn er in verschillende verschijningen. Polyolen (zoetstoffen) bijvoorbeeld zijn koolhydraten waar het lichaam niet of nauwelijks iets mee doet. Ze tellen niet mee bij de hoeveelheid koolhydraten die je per dag mag nemen; je trekt ze af van het totaal. Op verpakkingen van voedsel en drinken zijn deze getallen niet altijd makkelijk terug te vinden. In onze webshop maken we het je gemakkelijk: we maken de som voor je en plaatsen bij de productbeschrijving de voedingswaarden per portie mét de netto koolhydraten.

Koolhydraatarme producten kopen met inzicht

Als je goed inzicht hebt in alle ins & outs rondom dieetproducten merk je dat het makkelijker wordt. Een koolhydraatarm dieet volhouden of je prettig voelen met je nieuwe lifestyle gaat goed als je weet waarmee je bezig bent. Maar mocht je er niet uitkomen, dan is Low Carb Club meer dan een webshop. We staan je graag met raad en daad bij. Stuur een mailtje (via ons contactformulier) of bel naar Sandra op 085-4011330. Twijfel je bijvoorbeeld of een koolhydraatarm dieet bij jou past? Met een achtergrond in verpleging kunnen we de meeste vragen zeker beantwoorden.