Winkelwagen

Vragen? +31 (0)85 4011330  |  Wij verzenden tot 23.00 uur*

Startprogramma koolhydraatarm dieet

Voor mensen die moeite hebben om te starten met een koolhydraatarm dieet / Low Carb dieet is er een handig product: een weekpakket. Niet kijken wat mag ik wel en wat mag ik niet, maar een compleet weekpakket met koolhydraatarme producten. Uiteraard compleet met de bereidingswijzen. Dit handige weekpakket bevat een variatie met repen, crackers, shakes, omeletten, pannenkoeken, soep, penne, pizza en koekjes. De producten zijn koolhydraatarm, maar ook vol met hoogwaardige eiwitten. Je hoeft alleen verse groenten aan je menu toe te voegen.

Door het weekpakket te gebruiken zet je je lichaam vanaf de eerste dag aan het werk en zorg je voor een boost met het afvallen. Voor je het weet ben je door de eerste fase van het dieet heen en kan je nog een keer een weekpakket nemen of zelf gaan shoppen voor het Low Carb- of Atkins dieet tot aan je streefgewicht. Vervolgens kun je langzaam koolhydraten toevoegen tot je weet waar voor jou de drempel ligt. Geen jojo effect, maar blijvend slank(er).

Het resultaat is voor ieder persoon natuurlijk anders, maar iedereen kan goed afvallen met een koolhydraatarm dieet! Doordat je geen honger hebt is het makkelijk vol te houden. Nadat het afvallen eenmaal is begonnen vind je vanzelf de motivatie om door te zetten. Je zult merken dat je je, na de eerste paar dagen, met dit dieet een stuk fitter gaat voelen.

Klaar Voor De Start

Het startprogramma: een weekpakket met koolhydraatarme producten voor 7 dagen:

Zo heb je elke dag:

  • 6 eetmomenten, verdeeld over de dag
  • een gevarieerd menu met lekkere koolhydraatarme producten
  • geen hongergevoel

Om het afvalproces goed op gang te brengen is het belangrijk dat je het weekpakket aanvult met verse groenten en verder niets anders eet. Geen fruit, brood, pasta’s, rijst, aardappelen, gebakjes of wat dan ook. Wel is het belangrijk om goed te drinken. Drink daarom minimaal 1,5 liter per dag.

Suiker mag je ook niet hebben, maar zoetmiddelen zijn wel toegestaan. Bekijk bijvoorbeeld eens de zoetstoffen van Greensweet Stevia en Sukrin:

Je mag de groenten op smaak brengen met peper, mosterd, azijn, citroensap, fijne verse kruiden, zonnebloemolie of olijfolie. Ook zijn er handige kant en klare koolhydraatarme sauzen en dressings:

Test Strips voor bij het startprogramma

Om het proces van afvallen in de gaten te houden zijn er handige teststrips waarmee je kunt zien of je in de ‘ketone’ fase zit. Dit is fase waarin je lichaam vet gaat verbranden om energie uit te halen. Houd een strip heel even in een straal urine (niet de ochtendurine gebruiken) en bekijk welke kleur de strip aangeeft. Vergelijk dat met het kleurvoorbeeld op het potje en je weet of dat jouw lichaam over is gegaan op vet verbranden. De vetverbranding begint normaal gesproken ongeveer 48 uur nadat je met het dieet bent gestart.

Zodra je teveel koolhydraten binnen krijgt, stopt het lichaam met de vetverbranding en is dat ook meteen zichtbaar aan de kleur van de strips.

GRATIS verzending

Vanaf € 60,- (NL) / € 85,- (BE)

14 dagen retourservice

Niet goed, geld terug

Snelle levering

Wij verzenden tot 23.00 uur*

Webshop keurmerk

Veilig en betrouwbaar