Klantbeoordelingen:
 

Verzending pakket: € 5,95

 Vanaf € 75,00 gratis verzending
 

Kom je er niet uit?

Bel ons! +31(0)85 4011330
 

Snelle levering

Wij verzenden tot 23.00 uur
 

Webshop Keurmerk

Veilig en betrouwbaar
Sukrin Broodmix Zonnebloem- en Pompoenpitten (solsikkefro, 250 gram)
Sukrin Broodmix Zonnebloem- en Pompoenpitten (solsikkefro, 250 gram)
Sukrin Broodmix Zonnebloem- en Pompoenpitten (solsikkefro, 250 gram)2
Sukrin Broodmix Zonnebloem- en Pompoenpitten (solsikkefro, 250 gram)3

Sukrin - Broodmix Zonnebloem- en Pompoenpitten (solsikkefro, 250 gram)

2 review(s)

In voorraad

€ 6,95

Spaarpunten Dit product is 6 spaarpunt(en) waard.

Waarom Low Carb Club?

 

GRATIS VERZENDEN

vanaf € 75,00
 

ACHTERAF BETALEN

koop nu en betaal later met AfterPay
 

SPAARPUNTEN meer info...

spaar voor extra korting
 

VEILIG WINKELEN

SSL beveiliging voor je persoonsgevens

Details

Sukrin Broodmix met Zonnebloem- en Pompoenpitten en sesamzaadjes (Solsikkefro broodmix).

Met deze broodmix kun je een goed gevuld brood bakken. Je hebt voor de bereiding alleen wat water nodig (zie bereidingswijze).

Een gebakken brood is koolhydraatarm, glutenvrij en bevat 4x zo veel vezels als gewoon tarwebrood. Het bevat geen melk, soja of gist.

Bevat 2,5 gram koolhydraten en 8,7 gram eiwitten per 100 gram bereid product. Dat is slechts 1 gram koolhydraten en toch 3,5 gram eiwitten per boterham!

In de koelkast is een gebakken brood 4 tot 5 dagen houdbaar.
Om het brood langer te bewaren kun je het ook invriezen. Tip: snijd het brood in plakjes voordat je het in de vriezer stopt. Dan is het gemakkelijker te ontdooien.

Inhoud: 250 gram.
Voldoende voor een brood van ongeveer 530 gram.

Extra informatie

Artikelnummer A3781
Merk Sukrin
Inhoud 250 g
Geschikt voor Koolhydraatarm dieet, Eiwitdieet
Voedingswaarde per 40 g (1 boterham)
Energie 55 kcal
Eiwitten 3,5 g
Netto koolhydraten 1 g
Totaal koolhydraten 1 g
- waarvan suikers 0 g
Vetten 3,4 g
- waarvan verzadigd 0,5 g
Vezels 8,5 g
Zout 0,4 g
Voedingswaarde per 100 g of 100 ml

bereid product: Energie 163 kcal; Eiwitten 8,7 g; Koolhydraten 2,5 g, waarvan suiker 0 g; Vetten 8,4 g, waarvan verzadigd 1,4 g; Vezels 21,2 g; Zout 1 g

Ingrediënten

Zaden en pitten (psyllium, zonnebloem, sesam, pompoen, vlas), vezels (uit suikerbieten, cichorei en erwten, FiberFin; resistent maïszetmeel), heeleipoeder, erwten eiwit, zoetstoffen: erythritol* (Sukrin), minerale zout (natriumchloride en kaliumchloride), rijsmiddel ( bicarbonaat, difosfaat). *Kan bij overmatig gebruik een laxerend effect hebben.

Allergenen Eieren en Sesam.
Klantenbeoordelingen
Vullend en lekker! Review door Marieke Wissink
Smaak
Nu 1x gemaakt en smaakt super. Veel lekkerder dan het Adams bread, waar ik gewoon misselijk van wordt. Ik mag graag mijn boterhammetje eten en deze is een zeer goede vervanger ook als geroosterd brood heerlijk. Tip! probeer de plakjes dun te snijden want met een glas water erbij, is dit brood zeer vullend! (Geplaatst op 10-09-2017)
Toppie! Review door Annelies
Smaak
Het eerste koolhydraatarme brood dat ik met plezier eet!
De eerste dag smaakt dit net als gewoon brood. De tweede dag wordt het iets smeuiger, maar nog steeds smaakt het me. (Geplaatst op 27-06-2016)
Schrijf je eigen beoordeling
Je beoordeelt: Sukrin - Broodmix Zonnebloem- en Pompoenpitten (solsikkefro, 250 gram)

Hoe waardeer je dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Smaak

- Verwarm de over voor op 175 graden
- Doe de inhoud van een pak broodmix in een kom en voeg 300 ml water toe
- Kneed het geheel tot een deeg (met bijvoorbeeld een garde of een mixer)
- Laat het deeg 5 minuten staan
- Doe het deeg in de bijgeleverde aluminium vorm, of maak een bal van het deeg en leg het op een bakplaat met bakpapier (Tip: doe dit met natte handen)
- Bak het brood in 60 tot 70 minuten


Tips: strooi wat extra zonnebloempitten of pompoenpitten over het deeg, voordat het de oven in gaat. Als je de aluminium vorm gebruikt, haal het brood dan gelijk na het bakken uit de vorm om het af te laten koelen. Dek het brood tijdens het afkoelen niet af.