Spacer
 

 Vanaf € 60,00

GRATIS verzending
 

Kom je er niet uit?

Bel ons! +31(0)85 4011330
 

Snelle levering

Wij verzenden tot 23.00 uur
 

Webshop Keurmerk

Veilig en betrouwbaar

Acties

Low Carb Club acties – profiteer nu!

Trouwe klanten en nieuwe bezoekers profiteren van de aantrekkelijke acties van Low Carb Club. Hier presenteren we prachtige producten met extra voordeel. Leuk om extra lekkernijen in te slaan van je favoriete product of om eens iets te proberen tegen een zachter prijsje. Zoek je specifiek een Atkins aanbieding? Bekijk dan ook onze vaste lage prijzen voor dit merk.

van 22

  1. 1
  2. 2

van 22

  1. 1
  2. 2

Om een koolhydraatarm dieet te volgen, zal je je eetpatroon moeten aanpassen. Je gaat daarbij niet méér eten, maar anders. En dan bieden koolhydraatarme producten een smakelijk alternatief. Veel producten die je altijd wel in huis hebt, vervang je door de koolhydraatarme varianten. Bij Low Carb Club kan je altijd rekenen op eerlijke en scherpe prijzen. Maar we willen jou ook continu verrassen én verwennen met acties waarvoor je met plezier terugkeert naar de site.
Wil je niet langer onze acties en nieuwtjes missen? Schrijf je dan onderaan de site in voor onze nieuwsbrief. Met een abonnement op de nieuwsbrief ben je je altijd op de hoogte. We laten je graag profiteren van mooie aanbiedingen.

Laat ons weten wat je vindt!

Low Carb Club is de ideale webshop om eens een nieuw koolhydraatarm product te proberen tegen een aantrekkelijke prijs. In de acties vind je altijd iets waar je misschien wel eens over hebt gedacht, maar nooit hebt geprobeerd. Dit is je kans! Laat ons ook vooral weten wat je van je aankoop vindt. Je mag bij elk product een review schrijven. Dat waarderen wij én de andere klanten. Over smaak valt natuurlijk niet te twisten, maar een beoordeling helpt anderen toch om een keuze te maken.

Low Carb Club: persoonlijk contact

Mensen die om gezondheidsredenen op hun voedsel (willen) letten, kunnen voor advies altijd terecht bij Low Carb Club. Wij zijn zeker geen medische specialist en willen ook niet op die stoel gaan zitten. Toch kunnen we dankzij een achtergrond in verpleging wel nuttig advies geven. Sandra krijg je aan de lijn als je 085-4011330 intoetst op je telefoon. Mailtjes beantwoordt ze op korte termijn. We zijn niet een anonieme webshop maar een meelevend team. Wat wij wél anoniem (of lees: discreet) doen is de verzending van onze pakketten: elke bestelling versturen we in een neutrale doos, met als afzender “LCC” er op. Een koolhydraatarm dieet kan vooral in het begin uitdagend zijn. Fijn als je daar zonder toeschouwers je weg in kan vinden. Wij dragen daar graag aan bij.