Koolhydraatarme desserts

Er is altijd ruimte voor een lekker nagerecht

Wat is nou fijner dan jezelf na een lange dag belonen met een lekker dessert? Of je nou alleen eet of met het hele gezin: bij Low Carb Club hebben we een ruim assortiment met koolhydraatarme desserts. Weet jij al waar jij jezelf mee gaat verwennen.

Toon filters

Resultaat 1–24 van de 48 resultaten wordt getoond

Toon filters

Resultaat 1–24 van de 48 resultaten wordt getoond

Een verantwoord koolhydraatarm dessert

Een diner is niet compleet zonder een lekker toetje! Als je een koolhydraatarm dieet volgt, schiet een dessert er vaak bij in. Het klinkt namelijk niet verantwoord, want desserts worden gezien als suikerbommen die vol koolhydraten zitten en niet verzadigen. Toch is het goed mogelijk om bewust te eten én van lekkere desserts te genieten. Van  chocoladepudding tot cornflakes en van muesli tot cheesecake pudding: Low Carb Club heeft heerlijke, koolhydraatarme desserts waar je jezelf op een verantwoorde manier mee in de watten kunt leggen. Zo blijf je genieten!

Low Carb Club helpt je graag

Afvallen zonder er iets voor te laten bestaat niet, maar je hoeft niet alleen maar streng op te letten. Genieten van een dessert kan zeker! Al onze koolhydraatarme desserts bestel je eenvoudig online in de webshop van Low Carb Club. Verzending is gratis vanaf €60 en we verzenden tot 23 uur. We helpen onze klanten ook graag met vragen over een koolhydraatarm dieet of over onze producten. Heb je vragen? Dan kun je altijd contact opnemen of bellen naar 085-4011330.