Koolhydraatarme meel

Koolhydraatarm meel kopen voor allerlei lekkers

Wie graag aan de basis staat van de bereiding van maaltijden en voedsel, heeft ook basis-ingrediënten nodig. Volg je een koolhydraatarm dieet? Dan is het zaak om ook bij de aanschaf van bijvoorbeeld meel goed op te letten. Bekijk het assortiment koolhydraatarm meel van Low Carb Club voor het maken van allerlei lekkers.

Toont alle 14 resultaten

DeliNutri – Broodmix Meerzaden – 500 gram

5,95

DeliNutri – Broodmix Meerzaden – 1000 gram

9,95 vanaf 7,95

Sukrin – Fiberbrood – 250 gram

6,95
BESTELLEN

Sukrin – Broodmix Fiberbrood – 1000 gram

19,75

Sukrin – Broodmix Chiabrood

5,95

Sukrin – Broodmix Proteinebrood

5,95
BESTELLEN

Sukrin – Sesammeel

4,95
BESTELLEN

Sukrin – Kokosmeel

4,95
BESTELLEN

Sukrin – Amandelmeel

12,95
BESTELLEN

Sukrin – Universele Bakmix

7,95
BESTELLEN

Sukrin – Fijngemalen Amandelmeel

10,95
BESTELLEN

Sukrin – Fiberfin Vezels

9,95
BESTELLEN

Sukrin – Havervezel

5,95
BESTELLEN

Feeling OK – Pan Grattato Paneermeel

7,99
BESTELLEN

Koolhydraatarm meel voor broodjes en pannenkoeken

Het is een ontzettend leuke bezigheid om zelf je broodjes, pizza, cake, pannenkoeken of wafels te maken. Maar waar voor brood tarwemeel erg belangrijk is, stuit jij op een drempel. In tarwemeel zitten namelijk veel koolhydraten. Dat dwarsboomt dan maar mooi jouw goede voornemens om minder koolhydraten te eten. Low Carb Club zorgt dat je jouw tijd in de keuken met een gerust hart kan doorbrengen.

Koolhydraatarm meel: let op de hoeveelheid vloeistof

Koolhydraatarm meel is erg vezelrijk en bindt daarom ongeveer 2 keer zo veel vloeistof als conventionele meel. Dat is wel iets om rekening mee te houden wanneer je uit een kookboek een recept opduikelt. Maar met die kennis in het achterhoofd is er veel variatie mogelijk. Samen met je zoontje of dochtertje koekjes of macarons bakken op de vrije woensdagmiddag is een feest. Extra fijn dat als de producten uit de oven komen, jij er ook gewoon lekker van kan snoepen. In koolhydraatarm meel zit doorgaans onder de 10 gram netto koolhydraten per 100 gram. Dat is nogal een stap vergeleken met de 60 gram koolhydraten per 100 gram in conventionele meel.

Koolhydraatarm meel variaties

Low carb amandelmeel is de basis voor veel recepten. Ook kokosmeel is een goede vervanger voor gewone meel. Maar ook sesammeel en pindameel worden tegenwoordig steeds meer gebruikt. Voor wie graag zelf een koolhydraatarm brood wil bakken zijn er diverse melen met een brood mix. Low Carb Club biedt voldoende keuze. De meeste varianten zijn bovendien eiwitrijk en/of glutenvrij. De gezondheid en balans van je lichaam profiteert. Wil je meer weten of ontvang je graag advies? Low Carb Club staat je graag te woord, via een “e-meel” via het contactformulier of een telefoontje naar 085-4011330.