Klantbeoordelingen:
 

Verzending pakket: € 5,95

 Vanaf € 75,00 gratis verzending
 

Kom je er niet uit?

Bel ons! +31(0)85 4011330
 

Snelle levering

Wij verzenden tot 23.00 uur
 

Webshop Keurmerk

Veilig en betrouwbaar

Webshop

Low Carb Club is een webshop met dieetproducten voor het koolhydraatarme dieet en het eiwitdieet. Deze twee diëten hebben alletwee als uitgangspunt dat de hoeveelheid koolhydraten die je op een dag kan eten wordt beperkt. Als er dagelijks minder koolhydraten worden gegeten dan het lichaam nodig heeft om energie uit te halen, schakelt het lichaam over op vetverbranding en val je af. Bij het koolhydraatarme dieet mag je bij het begin van het dieet minder koolhydraten eten dan bij het eiwitdieet. Daarnaast is er aandacht voor het eten van extra eiwitten. Eiwitten zorgen voor een verzadigend gevoel, waardoor je niet snel een honger gevoel zal hebben. Dat maakt het gemakkelijker om het dieet vol te houden. Bovendien beschermen eiwitten onze spieren. Bij het eiwitdieet wordt de nadruk meer gelegd op het eten van eiwitrijke producten. Alletwee de diëten blijken in de praktijk zeer effectief. 


Afvallen en toch lekker eten


Bij Low Carb Club willen we je het volgen van een dieet zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan met lekkere producten die tijdens het volgen van het dieet gegeten kunnen worden. Veel producten zijn geschikt voor beiden diëten. Al deze producten bevatten veel minder koolhydraten dan vergelijkbare producten in de gewone supermarkt. En veelal bevatten ze juist extra eiwitten. Over smaak valt natuurlijk niet te twisten, maar door het brede assortiment is er voor iedereen een ruime keuze uit lekkere dieetproducten en kun je goed varieren. We hebben veel producten die zo lekker zijn, dat je niet het gevoel hebt dat je een dieetproduct nuttigt. Je kan zelf proeven welke producten je het lekkerst vindt en zo afvallen en toch lekker eten. 


Koolhydraatarm dieet of eiwitdieet?

Welk dieet je gaat volgen is een persoonlijke keuze. Het is vooral belangrijk dat het dieet je aanspreekt en kan worden ingepast in jouw dagelijkse leven. Wil je wat meer informatie, dan hebben we voor beiden diëten meer informatie voor u:

  • Informatie koolhydraatarm dieet: KLIK HIER.
     Vragen?

Neem bij vragen gerust contact op. Je kan ons een email sturen via ons contactformulier. Ook is Low Carb Club op werkdagen telefonisch bereikbaar op nummer 085-4011330.KLIK HIER voor de homepagina