Over Low Carb Club

Webshop

Low Carb Club is een webshop met met lekkere koolhydraatarme producten. De producten zijn geschikt voor iedereen die op de koolhydraten in de voeding let. Bijvoorbeeld omdat je wilt afvallen. Of een koolhydraatarme lifestyle hebt en op gewicht wilt blijven. Of vanwege je gezondheid. Uitgangspunt is in elk geval dat de hoeveelheid koolhydraten die je op een dag eet en drinkt wordt beperkt.

Afvallen en toch lekker eten

Bij Low Carb Club willen we je het volgen van een koolhydraatarm dieet zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan met lekkere producten die tijdens het volgen van het dieet gegeten en gedronken kunnen worden. Al onze producten bevatten veel minder koolhydraten dan vergelijkbare producten in de reguliere supermarkt. En veelal bevatten ze juist extra eiwitten, waardoor ze o.a. goed verzadigend zijn.
Over smaak valt natuurlijk niet te twisten, maar door het brede assortiment is er voor iedereen een ruime keuze uit lekkere dieetproducten en kun je goed variëren. We hebben veel producten die zo lekker zijn, dat je niet het gevoel hebt dat je een dieetproduct nuttigt. Je kunt zelf ervaren welke producten je het lekkerst vindt en zo afvallen en toch lekker eten.

Advies

Wil je advies, of meer informatie? Dan helpen we je graag!

Wil je liever persoonlijk contact? Stuur ons dan een bericht via ons contactformulier, of bel op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur met nummer 085-4011330.