Koolhydraatarm ontbijt

Koolhydraatarm ontbijt: goed begin van de dag

Een goed begin van de dag geeft je een voorsprong. Ontbijten is dan ook enorm belangrijk. Je voelt je energiek en bent je bewust van het feit dat je aan jezelf werkt. Door koolhydraatarm te eten, verlies je gewicht en blijf je op termijn goed in balans. Ook niet onbelangrijk: Low Carb Club heeft alle producten in huis voor een heerlijk koolhydraatarm ontbijt. Geen ingewikkelde recepten, maar gewoonweg een goede start van je dag.

Toon filters

Resultaat 1–24 van de 193 resultaten wordt getoond

Toon filters

Resultaat 1–24 van de 193 resultaten wordt getoond

Een koolhydraatarm ontbijt is altijd variërend

Overweeg je om koolhydraatarme producten te gaan eten? Het ontbijt is, ook binnen het koolhydraatarm dieet, het belangrijkste eetmoment van de dag. Gelukkig maakt Low Carb Club van ieder ontbijt een feest, zonder daarbij te veel koolhydraten binnen te krijgen! Wie denkt een gebrek te hebben aan variatie heeft het mis, want een koolhydraatarm ontbijt is net zo variërend als een ontbijt met reguliere voeding!

Zuivel, brood en crackers

Ook als je een koolhydraatarm dieet volgt, kun je genieten van yoghurt/melk met ontbijtgranen, smaakvolle ontbijtrepen, brood met al het denkbare beleg of heerlijk luchtige crackers. Natuurlijk kun je jezelf ook heerlijk verwennen met pannenkoeken en omeletten, en hebben we zelfs ontbijt-mixen die alle producten bevatten voor een heerlijk ontbijt. Ontbijten met koolhydraatarme producten is net zo smaakvol als ontbijten met reguliere producten. Er is alleen één belangrijk verschil: met een koolhydraatarm dieet kun je lekker ontbijten zoals je dagelijks gewend bent en gaan die paar overtollige kilo’s er geleidelijk af.

Low Carb Club maakt het ontbijt leuk

Afvallen zonder er iets voor te laten bestaat niet. Maar dat een dieet volhouden geen marteling hoeft te zijn, bewijst Low Carb Club met het smakelijke assortiment voor een koolhydraatarm ontbijt. Zodra jij je bewust bent van hoeveel koolhydraten jouw lichaam elke dag nodig heeft, zonder aan te komen, merk je dat je snel lekkerder in je vel zit. Van Low Carb Club krijg je geen ingewikkelde recepten, maar zorg je er wel voor dat je jouw dag fantastisch start. Geef je zelfvertrouwen een boost. Laat de uitdagingen maar komen!

Neem contact met ons op

In de webshop van Low Carb Club kun je alle producten voor een koolhydraatarm ontbijt eenvoudig online bestellen. Bij een productwaarde vanaf €60,- is de verzending zelfs gratis. Heb je hulp nodig bij je online bestelling of heb je een vraag over een van onze producten? Neem dan contact met ons op. We zijn bereikbaar via het contactformulier en je kunt ons ook telefonisch bereiken op 085-4011330. We helpen je graag.