Koolhydraatarme pizza

Koolhydraatarme pizza maak je gemakkelijk zelf met de producten van Low Carb Club

Een pizza is misschien wel het allerlekkerste wat je maar kan eten op de wereld. Je droomt nog wel eens weg bij de herinnering aan een pizza in Italië. Of gewoon die van de lokale pizzabakker. Ook als je een koolhydraatarm dieet volgt kan je genieten van deze lekkernij. Maak thuis zelf een overheerlijke koolhydraatarme pizza met de hulp van Low Carb Club. Zo kun je nog altijd op dezelfde manier genieten van deze Italiaanse lekkernij. Zeg maar ciao tegen die koolhydraten!

Toont alle 8 resultaten

DeliNutri – Pizzabodem met Saus

14,99 vanaf 13,49
BESTELLEN

DeliNutri – Pizzabodem – Kant en Klaar

3,19
BESTELLEN

DeliNutri – Wraps Medium

4,79
BESTELLEN

DeliNutri – Wraps Medium – 6x 6 wraps

Oorspronkelijke prijs was: €28,74.Huidige prijs is: €25,89.
BESTELLEN

Joseph’s – Lavash Bread

6,09
BESTELLEN

Sukrin – Sesammeel

4,95
BESTELLEN

DeliNutri – Pizzabodem – 8 stuks

Oorspronkelijke prijs was: €25,52.Huidige prijs is: €22,49.
BESTELLEN

Feeling OK – Piada Wraps

4,89
BESTELLEN

Koolhydraatarme pizza begint met de bodem

Een koolhydraatarm dieet bestaat uit maaltijden die minder of zelfs geen koolhydraten bevatten. Bij een reguliere pizza zit het venijn vooral in de pizzabodem. De bodem is rijk gevuld met koolhydraten en juist die moeten vervangen worden. Nu bestaan er wel koolhydraatarme pizzabodems gemaakt van bijvoorbeeld bloemkool, maar deze smaken vaak niet zoals de pizza die je gewend bent. Wil je die echte Italiaanse smaak weer ervaren? Dan maak je eenvoudig een eigen koolhydraatarme pizzabodem met de mix van Adam’s of de handige portie verpakkingen met pizzabodem en saus van DeliNutri. Maak het deeg klaar en leg het op de bakplaat. Bedek het geheel royaal naar smaak en wat uit de oven komt is een heerlijke koolhydraatarme maaltijd.

Varieer met sauzen en toppings

Voor de bodem van een koolhydraatarme pizza kun je het jezelf extra gemakkelijk maken door koolhydraatarme wraps te gebruiken.Wat je ook als basis kiest: je kunt de pizza heel goed aankleden met lekkere toppings. Voor het besmeren van de bodem heeft Low Carb Club een goed alternatief: de low carb saus. Daarna begint het feest pas echt. Een lekkere pizza is voor iedereen anders. Ga je voor een traditionele balans tussen tomaat en kaas? Of wil je aan de slag met meer exotische varianten zoals bacon of champignons? Koolhydraatarm eten biedt in ieder geval enorm veel variatie. Gisteren soep, morgen rijst, vandaag een pizza. Eet smakelijk!

Neem bij vragen contact met ons op

Een koolhydraatarm dieet kan in het begin best pittig zijn, maar na verloop van tijd gaat het steeds makkelijker. De teugels zijn wat losser na een paar weken en een minder strakke planning volgt. Voor je het beseft, is het diëten voorbij en is koolhydraatarm eten onderdeel van je nieuwe levensstijl. We kunnen het ons voorstellen dat je af en toe met vragen zit. Low Carb Club staat je dan graag te woord. Via de telefoon op 085-4011330 of door een bericht te sturen via het contactformulier.