Koolhydraatarme cake

Koolhydraatarme cake om lekker te snacken

Cake is vast niet het eerste waar je aan denkt wanneer je een koolhydraatarm dieet volgt. En toch mag het gerust! Bij Low Carb Club hebben we verschillende soorten koolhydraatarme cake in het assortiment, waarvan je tijdens het dieet kunt genieten. Zonder schuldgevoel!

Toont alle 12 resultaten

DeliNutri – Chocolade Brownies

6,99
BESTELLEN

DeliNutri – Madeleine Cakejes

6,99
BESTELLEN

Feeling OK – Plumcake Vanille Citroen

2,19
BESTELLEN

Feeling OK – Plumcake Vanille Citroen – 10 cakejes

Oorspronkelijke prijs was: €21,90.Huidige prijs is: €19,49.
BESTELLEN

Feeling OK – Plumcake Cacao

2,19
BESTELLEN

Feeling OK – Plumcake Cacao – 10 cakejes

Oorspronkelijke prijs was: €21,90.Huidige prijs is: €19,49.
BESTELLEN

Feeling OK – Plumcake Sinaasappel

2,19
BESTELLEN

Feeling OK – Plumcake Sinaasappel – 10 cakejes

Oorspronkelijke prijs was: €21,90.Huidige prijs is: €19,49.
BESTELLEN

Feeling OK – Plumcake Amandel

2,19
BESTELLEN

Feeling OK – Plumcake Amandel – 10 cakejes

21,90
BESTELLEN

Sukrin – Universele Bakmix

7,95
BESTELLEN

Koolhydraatarme cake zelf bakken

Vind je het leuk om zelf aan de slag te gaan? Dan zijn er op het internet veel koolhydraatarme recepten te vinden. Een goede basis voor een cake zonder koolhydraten is koolhydraatarm amandelmeel van Low Carb Club. Daarmee kun je eindeloos variëren. Niet alleen voor een smakelijke cake, maar ook voor koolhydraatarme muffins. Als je juist liever met een kant en klare cakemix werkt, dan is er ook voldoende keuze. Van het merk Sukrin hebben we zowel een naturel cakemix als een lekkere chocolade variant.

Koolhydraatarme cake in handige kant en klare verpakking

Om het je makkelijk te maken hebben we naast onze koolhydraatarme cakebakmixen ook kant en klare cakejes. Niet alleen “gewone” koolhydraatarme cakejes in diverse smaken, maar ook koolhydraatarme brownies en muffins. Ideaal als je weinig tijd hebt of gewoon liever kiest voor gemak. Ze zijn allemaal per stuk verpakt, waardoor je ze heel simpel overal mee naar toe neemt.

Heerlijk blijven genieten

Of je nu voor een kant een klare koolhydraatarme cake kiest of zelf gaat bakken, je creëert voor jezelf een momentje waarbij je onbezorgd kunt genieten. Gewoon bij de koffie of thee. Maar denk ook eens aan een verjaardag waar koolhydraatarm gebak niet een, twee, drie voor handen is. Of je werk waar een collega een koolhydraatrijke traktatie heeft. Dan tover jij je eigen koolhydraatarme cake tevoorschijn en kun je toch meedoen.

Meer informatie

Wil je meer weten over de producten uit ons assortiment of kom je er niet helemaal uit? Low Carb Club helpt je graag. Bel naar Sandra via +31(0)85-4011330 of mail via het contactformulier.