Atkins repen

Atkins repen uit Amerika

We zijn er trots op: bij Low Carb Club hebben we het grootste assortiment Atkins repen van Nederland. Zoals je wellicht weet is de Nederlandse Atkins gestopt. Maar niet getreurd, je vindt bij ons repen van de Amerikaanse Atkins! Die ook nog eens super lekker zijn. Zo heb jij een zeer ruime keuze voor elk moment van de dag. Wat denk je bijvoorbeeld van de Nutty Fudge Brownie Bar of de Chocolate Caramel Mousse Bar? Klinkt niet verkeerd toch? Ook hebben we voor veel van de Nederlandse Atkins repen een smakelijke vervanging van een ander merk voor je.

Toont alle 19 resultaten

Atkins Repen USA – Endulge Chocolate Caramel Mousse

12,49
BESTELLEN

Atkins Repen USA – Endulge Peanut Caramel Cluster

12,49
BESTELLEN

Atkins Repen USA – Endulge Nutty Fudge Brownie

12,49
BESTELLEN

Atkins Repen USA – Endulge Chocolate Coconut

12,49
BESTELLEN

Atkins Repen USA – Endulge Caramel Nut Chew

12,49
BESTELLEN

Atkins Repen USA – Endulge Strawberry Cheesecake

12,49
BESTELLEN

Atkins Repen USA – Snack Caramel Chocolate Peanut Nougat

13,49
BESTELLEN

Atkins Repen USA – Snack Lemon

13,49
BESTELLEN

Atkins Repen USA – Snack Caramel Apple Pie

13,49
BESTELLEN

Atkins Repen USA – Snack Caramel Chocolate Nut Roll

13,49
BESTELLEN

Atkins Repen USA – Meal Vanilla Pecan Crisp

16,89
BESTELLEN

Atkins Repen USA – Meal Chocolate Almond Butter

16,89
BESTELLEN

Atkins Repen USA – Meal Chocolate Chip Cookie Dough [DATUM 30-07-2024]

Oorspronkelijke prijs was: €16,89.Huidige prijs is: €15,20.
BESTELLEN

Atkins Repen USA – Meal Blueberry Greek Yoghurt

16,89
BESTELLEN

Atkins Repen USA – Meal Strawberry Shortcake

16,89
BESTELLEN

Atkins Repen USA – Meal Chocolate Almond Caramel

16,89
BESTELLEN

Atkins Repen USA – Meal Soft Baked Blueberry

16,89
BESTELLEN

Atkins Repen USA – Meal Soft Baked Vanilla Macadamia Nut

16,89
BESTELLEN

Atkins Repen USA – Meal Creamy Cookie Crunch

16,89
BESTELLEN

Atkins repen met minder koolhydraten

Of je nu op zoek bent naar een koolhydraatarm tussendoortje, een gemakkelijk ontbijt of juist een snelle lunch: Atkins repen bieden een traktatie voor elk moment van de dag. En dat zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de hoeveelheid koolhydraten. Want elke Atkins reep is gezoet met zoetstoffen die niet door het lichaam verteerd worden. Deze zoetstoffen tellen daarom niet mee als je een koolhydraatarm dieet volgt. Bij alle Atkins producten staat duidelijk op de verpakking aangegeven wat de netto koolhydraten zijn en dát zijn de koolhydraten die van belang zijn. Zo weet je precies wat telt. En dat zijn er altijd maar weinig, waardoor je de repen in elke fase van het dieet kunt nemen. Ideaal.

Atkins repen voor onderweg

Elke reep van Atkins is individueel verpakt, waardoor ze gemakkelijk mee te nemen zijn. Naar werk, school of onderweg heb je zo altijd jouw favoriete Atkins reep bij de hand.

Over Dr. Atkins

Robert Coleman Atkins was een cardioloog die meer dan 40 jaar geleden zijn overgewicht bestreed met een koolhydraatarme leefwijze. Hij heeft zijn bevindingen gebundeld in Dr. Atkins’ Diet Revolution. De naam Atkins is sinds die uitgave synoniem voor een koolhydraatarm dieet. De reep is misschien wel het bekendste product van het Atkins dieet.

Dieet repen voor elk dieet

Atkins repen zijn niet alleen geschikt voor het Atkins dieet. Ze bieden een smakelijk alternatief in elk koolhydraatarm dieet. Of je nu het Dr. Frank dieet volgt, het South Beach dieet of een Ketogeen dieet. De basis is koolhydraatarm eten en dat is waar het om gaat. Het is voor iedereen die bewust minder suiker wilt eten. Of je nu wilt afvallen of om gezondheidsredenen minder suiker wilt gebruiken, koolhydraatarme repen van dr. Atkins passen in het dieet. En als extraatje zijn de meeste varianten ook nog eens eiwitrijk, waardoor deze eiwitrepen goed verzadigend zijn.

Meer informatie of advies?

Heb je vragen over dieet repen? Of wil je advies over onze andere koolhydraatarme producten? Bel of mail Low Carb Club dan of stuur ons je vraag via het contactformulier. We helpen je graag!